چاپ کتاب "پلیمرها در سامانه های انرژی و فناوری های نوین" در انتشارات جهاد دانشگاهی امیرکبیر

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر، کتاب "پلیمرها در سامانه های انرژی و فناوری های نوین" تالیف علیرضا زاهدی و میثم فرج الهی توسط انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر به چاپ رسید.

در پیشگفتار این کتاب آمده است:

"امروزه بحران انرژی در جهان، بیشتر کشورها و کارشناسان امور انرژی را به بهره‌گیری از منابع انرژی جایگزین و بهینه‌ساز مصرف سوخت واداشته است. کاربرد با ارزش و محسوس پلیمرها با توجه به مزیت‌های گوناگون این مواد در صنایع گوناگون، در جایگزینی آن­ها به جای مواد مرسوم سنتی از ارزش بیشتری برخوردار شده است. در این کتاب سعی شده است، مروری جامع بر کاربرد پلیمرها در سامانه­های تولید، توزیع و ذخیره انرژی صورت گیرد. پس از تدریس چندساله برای دانشجویان خارج از تخصص‌های مهندسی پلیمر، به وضوح مشخص بود که کتاب جامع دانشگاهی آن هم برای دانشجویان مهندسی سامانه‌های انرژی که کمترین سررشته‌ای از مواد پلیمری ندارند، وجود ندارد. از طرفی لازم بود تا برای این دسته از دانشجویان یک کتاب فارسی تألیف گردد تا آنان بدون ورود به مباحث تخصصی پلیمری، نسبت به کاربرد پلیمرها در سامانه­های انرژی آگاهی علمی جامعی پیدا کنند. علاوه بر این، همان‌طوری که شاهد هستیم، نقش پلیمرها در سایر علوم  و کاربردهای متنوع دیگر رو به افزایش است. بهره گیری از پلیمرها در فناوری های پیشرفته مانند سامانه­های مایکرو الکترومکانیک، حسگرها و عملگرها، مهندسی پزشکی، هوا-فضا و دیگر علوم باعث شده است که در حوزه های مختلف مانند مهندسی مکانیک، مهندسی برق، مهندسی مواد، مهندسی هوا-فضا ومهندسی پزشکی، استفاده از پلیمرها مورد توجه ویژه قرار گیرد. همچنین در ایران و دنیا پروژه‌های متعددی در حوزه کاربرد مواد پلیمری در صنعت تعریف شده که لازم است مهندسین شاغل در صنعت نیز از آگاهی‌های اولیه در این زمینه برخوردار باشند. لذا مخاطبین اصلی کتاب حاضر دانشجویان مهندسی مکانیک، مهندسی سامانه‌های انرژی، مهندسی پلیمر با کاربرد انرژی، مهندسی شیمی و امثال آن از بخش‌های گوناگون دانشگاهی و نیز مهندسین بخش‌های مختلف صنعتی در حوزه نفت، گاز، پتروشیمی، نیرو و امثال آن خواهند بود."

شایان ذکر است این کتاب در ۱۸۴ صفحه، ۱۲ فصل و با قیمت ۱۳۰ هزار تومان به بازار کتاب عرضه شده است.

روش های خرید

حضوری: تهران، خیابان حافظ جنب درب اصلی دانشگاه، فروشگاه و نمایشگاه دائمی انتشارات جهاددانشگاهی امیرکبیر

فروشگاه اینترنتی: http://jdamirkabir.ac.ir/shop

تلفن تماس: ۶۴۵۴۲۳۲۶ ـ ۰۲۱