برگزاری اولین دوره مسابقات ملی سدید در دانشگاه امیرکبیر

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی امیرکبیر، نخستین دوره مسابقات ملی ارائه سه دقیقه‌ای «سدید»‌ پیش از این در قالب دو مسابقه ملی پایان‌نامه و کتاب سه‌دقیقه‌ای اجرا می‌شد که در دور جدید، با تجمیع مسابقات قبلی و با عنوان مسابقات ملی سدید در ۵ بخش پایان‌نامه، کتاب، مقاله، طرح پژوهشی و اختراع برگزار می‌شود.
مسابقه ملی سدید به همت معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر و سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی در دانشگاه امیرکبیر با اهدای جوایز نقدی به سه نفر برتر و انتخاب نفر برتر برای مسابقات کشوری در اردیبهشت ماه در حال برگزاری است.

آخرین مهلت ثبت نام ۲۰ اردیبهشت ماه

تاریخ برگزاری مسابقه: سه شنبه ۲۵ اردیبهشت ماه، آمفی تئاتر بهمن دانشگاه صنعتی امیرکبیر

راه های ثبت نام:

۱.مراجعه به کانال سازمان دانشجویان امیرکبیر به آدرس @aut_jd در دو پیام رسان تلگرام و ایتا

۲. ۶۶۹۵۰۹۸۱ داخلی ۱۰۳