چاپ کتاب "راهنمای تولید لوله و اتصالات پلی پروپیلن" در انتشارات جهاد دانشگاهی امیرکبیر

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر، کتاب "راهنمای تولید لوله و اتصالات پلی پروپیلن" نوشته امیرحسین یزدان بخش و رضا عباسی توسط انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر به چاپ رسید.
در پیشگفتار این کتاب آمده است:
" امروزه لوله های پلیمری بیش از لوله های فلزی در صنایع مختلف کشور استفاده می شوند.
لوله های فلزی به دلیل مشکلات خوردگی و عدم شکل پذیری آسان، رسانندگی گرمایی زیاد، رسوب پذیری، افت فشار و وزن زیاد، عمر کم و مشکلات نصب جای خود را به لوله های پلیمری داده اند. لوله های پلی پروپیلنی از انواع لوله های پلیمری پرکاربرد هستند. این لوله ها تک لایه و پند لایه به دلیل بهداشتی بودن؛ وزن کم؛ شکل پذیری مناسب؛ نصب آسان؛ نداشتن مشکلات خوردگی؛ تاثیر بر بو، مزه و رنگ؛ عدم رسوب پذیری زیاد؛ مقاومت در برابر اسیدها و بازها و قابلیت استفاده در دمای کم و زیاد برای لوله های آب سرد و گرم بسیار مورد استقبال قرار گرفته اند.
در این کتاب، امکان سنجی فنی ـ اقتصادی یک کارخانه تولید لوله های پلی پروپیلنی به طور کامل بررسی شده است. امید است، کتاب حاضر در راهنمایی و ورود دانش آموختگان دانشگاهی به صنعت پلیمر کشور مفید واقع شود. "

شایان ذکر است این کتاب در ۱۴۳صفحه، ۱۰فصل و با قیمت ۱۲۰هزار تومان به بازار کتاب عرضه شده است.
روش های خرید
حضوری: تهران، خیابان حافظ جنب درب اصلی دانشگاه، فروشگاه و نمایشگاه دائمی انتشارات جهاددانشگاهی امیرکبیر
فروشگاه اینترنتی: http://jdamirkabir.ac.ir/shop
تلفن تماس: ۶۴۵۴۲۳۲۶ ـ ۰۲۱