برگزاری سمینار شرایط عمومی پیمان در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر سمینار آموزشی شرایط عمومی پیمان با همکاری و مشارکت جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر و دانشگاه امیرکبیر روز پنج شنبه ۲۶ بهمن ماه در دانشگاه امیرکبیر برگزار شد.
در این سمینار دکتر سید جواد قانع فر به توضیحانی در مورد شرایط عمومی پیمان مبنای اصلی بستن قرارداد در پروژه های دولتی است پرداختند و در این سمینار از طیف های مختلف از نظام فنی اجرایی که در صنعت احداث فعالیت دارند مانند مشاوران، پیمانکاران و کارفرمایان بودند که اکثرا پیمانکار بودند شرکت کردند.
مسایل مهم و نکات ویژه ای که نیاز است یک پیمانکار و کارفرما برای اجرای پروژه ها بدانند که مسئولیت و تعهدات طرفین برای انجام پروژه ها به نحو احسن چه مسایلی است و این سمینار به تبیین آن می پردازد و کمک می کند که طرفین قرارداد آگاهانه تر وظایف خود را بدانند و بتوانند بهتر انجام دهند و پروژه را با هزینه بهتر و زمان معقولتر و کیفیت مطلوب تر به انجام برسانند.