به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر، کتاب " اصول مهندسی گودبرداری" تالیف دکتر علی قنبری و مهندس محمد جواد شعبانی، توسط انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر به چاپ دوم رسید.
سرخط خبرها
- برگزاری محفل انس با قرآن در دانشگاه امیرکبیر
- شروع ثبت نام سیزدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران
- برگزاری کرسی تلاوت و تدبر در قرآن کریم در دانشگاه امیرکبیر
- شروع دوره آموزشی حسابداری ویژه اشتغال به کار از ۱۸ آبان
- شروع دوره آموزشی مقاله نویسی به زبان انگلیسی از ۱۷ آبان
- چاپ کتاب "مدیریت و تکنولوژی تولید پوشاک" در انتشارات جهاد دانشگاهی امیرکبیر
- چاپ کتاب "مهندسی بافت، اصول و کاربرد" در انتشارات جهاد دانشگاهی امیرکبیر
- بیانیه جهاددانشگاهی به مناسبت فرارسیدن ۱۳ آبان ماه/ ملت کشور جمهوری اسلامی ایران در کنار یکدیگر، هرگز از قدرتهای استکباری واهمهای ندارند
کتاب " اصول مهندسی گودبرداری" توسط انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر به چاپ دوم رسید.
در پیشگفتار این کتاب آمده است:
" در سالهای اخیر ساختوساز در مناطق شهری گسترش فوقالعادهای داشته است. در همین راستا افزایش هزینه زمین و لزوم تامین پارکینگ برای واحدهای تجاری و مسکونی باعث شده است که سازندگان ترجیح دهند که با تحمل مشکلات گودبرداری، بخشی از سازه را در پایینتر از تراز زمین طبیعی اجرا نمایند. هماکنون در ایران، گودبرداری به عمق ۳ تا ۱۰ متر به امری معمول در ساختوساز شهری تبدیل شده است. در شهرهای بزرگ کشور، گودهای عمیق با عمق ۲۰ تا ۷۰ متر هم در حال اجرا است و برخی از این پروژهها در شمار عمیقترین گودبرداری داخل شهری در سطح بینالمللی قرار دارند. از سوی دیگر تعداد گودهایی که در اثر طراحی و یا اجرای نامناسب دچار حادثه شدهاند در حد قابل قبولی نیست و لازم است مباحث علمی مرتبط با طراحی و اجرای گود با دقت و صرف وقت بیشتری در دانشگاهها آموزش داده شوند. نگارنده اعتقاد دارد که ارائه یک درس مستقل در دوره کارشناسی مهندسی عمران تحت عنوان "اصول مهندسی گودبرداری" ضرورت دارد.
روشهای گودبرداری با توجه به نوع خاک و عمق گود و موقعیت پروژه از تنوع زیادی برخوردار هستند. برای گودهای کمعمق در خاک ریزدانه، اغلب بدون هیچگونه تمهیداتی میتوان گودبرداری را انجام داد، ولی در خاکهای دانهای برای گودهای کمعمق هم ضروری است که طرح گودبرداری با سازه نگهبان ارائه شود. روشهای سنتی گودبرداری که اغلب مشتمل بر دستکگذاری بودهاند، برای سازههای مهندسی قابل قبول نیستند و خطرات بزرگی را بهدنبال خواهند داشت. از سوی دیگر روشهای مهندسی نظیر میخکوبی و انکراژ و یا سازه نگهبان خرپایی وقتی موفقیتآمیز خواهند بود که علاوه بر یک طراحی دقیق، در عمل هم به خوبی اجرا شوند. بر همین اساس آگاهی از اصول طراحی سازه نگهبان و جزئیات آییننامههای مربوط به این بحث اهمیت بهسزایی دارد.
در این کتاب تلاش شده است که مبانی پایه و مفاهیم اولیه در مهندسی گودبرداری به خواننده معرفی گردد. بدون شک برای ارائه یک طرح کامل مهندسی این کتاب به تنهایی کفایت نمیکند، ولی با مطالعه آن میتوان با روشهای مختلف گودبرداری آشنا شده و سرنخهایی برای دسترسی به مراجع و آییننامههای مربوط به هر روش را پیدا کرد. در واقع این اثر یک کتاب آموزشی برای دانشجویان و طراحان مبتدی است و نمیتواند همه سئوالات طراحان گودهای بزرگ را پاسخگو باشد. در هر فصل مثالهایی ساده برای کمک به تفهیم مطالب ارائه شده است. در پایان هر فصل نیز سئوالات و مسائل حلنشدهای ارائه شده که به دانشجویان برای خودآزمایی و تمرین بیشتر کمک میکند. از سوی دیگر تلاش شده است که نرمافزارهای مربوط به هر بحث مورد اشاره واقع شده و به نحوی قابلیتهای آنها معرفی شود. نگارنده اطلاع دارد که چندین کتاب ارزشمند گودبرداری به زبان فارسی هماکنون به رشته تحریر درآمده است، با این حال اغلب این مراجع به همه روشهای گودبرداری نپرداختهاند. در مجموع تلاش شده است که یک مرجع آموزشی برای دانشجویان مهندسی عمران فراهم شود تا خلاء موجود در این زمینه برطرف گردد. "
معاونتها و دپارتمانها
معاونت آموزشی
- سامانه ثبت نام آنلاین
- نحوه ثبت نام در دوره های آموزشی
- دپارتمان نرم افزارهای تخصصی فنی و مهندسی
- دپارتمان زبان های خارجی
- دپارتمان مدیریت
- دپارتمان کامپیوتر
- دپارتمان آموزش های تخصصی کوتاه مدت
- جذب مدرس
- اعلام نمرات
- دوره HSE
- کارگاه آموزشی حفاظت فیزیکی و تکریم ارباب رجوع
- دوره آموزشی مبانی مدیریت پروژه بر اساس استاندارد PMBOK
- همایش رایگان تست های غیر مخرب و بازرسی فنی
- SPSS
- MATLAB
- MINITAB
- PROTEL
- ORCAD
- Matlab
- LAB VIEW
- COMFAR
- PRIMAVERA-P6
- MS-PROJECT
- آرشیو اخبار