اطلاعیه جذب سرباز امریه فراخوان جذب سرباز امریه در جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر، به اطلاع کلیه دانش آموختگان مقاطع تحصیلی کارشناسی و کارشناسی ارشد می‌رساند جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر در نظر دارد اقدام به جذب نیروی سرباز امریه زیر نظر معاونت‌ پژوهشی و معاونت آموزشی این واحد نماید. متقاضیان می‌توانند تا تاریخ ۱۵ خرداد ۱۴۰۳ ضمن مطالعه شرایط، درخواست خود را از طریق فرم ذیل این اطلاعیه تکمیل نمایند.

شایان ذکر است تکمیل این فرم به منزله «درخواست» برای جذب امریه جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر است و تکمیل آن به معنای تعهد این واحد نسبت به جذب افراد متقاضی نیست. تایید نهایی پس از قبولی در مصاحبه حضوری و کارورزی اعلام می‌شود.

شرایط عمومی:
۱- دارا بودن مدرک تحصیلی کارشناسی و کارشناسی ارشد
۲- ساکن استان تهران
۳- علاقه‌مند به فعالیت در محیط‌های آموزشی و پژوهشی
۴- عدم وابستگی سببی و نسبی با افراد شاغل در دستگاه اجرایی مورد تقاضای مشمول وظیفه
۵- تایید گزینش

شرایط اختصاصی بخش معاونت پژوهشی:

کلیه دانش آموختگان رشته های

• مهندسی نساجی
  • مهندسی پلیمر
  • شیمی و مهندسی شیمی
  • علاقه مند به فعالیت های پژوهشی کاربردی.

شرایط اختصاصی بخش معاونت آموزشی:

کلیه دانش آموختگان علاقه‌مند یا توانمند در زمینه

•  فعالیت‌های آموزشی فنی، مهندسی
  • تولید محتوا و تدوین
  • مدیریت تماس های تلفنی
  • بازاریابی دیجیتال و حضوری
  • هوش مصنوعی
  •  رباتیک
  •  شبکه
  • برنامه نویسی و طراحی وب

متقاضیان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با یکی از شماره‌های ذیل در ارتباط باشند:

معاونت پژوهش: ۸۸۸۵۳۱۶۱ - آقای صادقی