تجلیل از جهادگران نمونه کشور به مناسبت ۱۶ مرداد/ جهادگر نمونه کشور از واحد صنعتی امیرکبیر

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر، جهادگران نمونه کشوری در مراسم بزرگداشت چهل و سومین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی، ۱۶ مردادماه با حضور دکتر مسلمی نائینی رییس جهاددانشگاهی، مسئولان لشکری و کشوری، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مدیران دستگاه‌های اجرایی  در پژوهشگاه رویان معرفی و تقدیر شدند.
گفتنی است در مراسم بزرگداشت چهل و سومین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی از ۳۰ جهادگر برتر سراسر کشور در ۸ حوزه (آموزش و کارآفرینی، فرهنگی، پشتیبانی و مدیریت منابع انسانی، پژوهش و فناوری، حراست، ریاست و روابط عمومی) تقدیر و تشکر به عمل آمد.
در این مراسم در قسمت پشتیبانی و منابع انسانی، جلیل حبیب زاده به عنوان جهادگر نمونه کشوری برگزیده و از ایشان تقدیر و تشکر به عمل آمد.