
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر، مهدی ورسه ای از برگزاری مسابقه ای از زندگینامه و وصیت نامه ی شهدای جهاددانشگاهی امیرکبیر خبر داد.
سرخط خبرها
- بیانیه جهاددانشگاهی به مناسبت فرارسیدن یومالله ۲۲ بهمن/ تاکید بر بهکارگیری همه اندوخته جهادی برای اعتلا و پیشرفت جمهوری اسلامی ایران
- گلباران مزار شهدا و نجدید میثاق با شهدای انقلاب در دانشگاه صنعتی امیر کبیر در آستانه سالروز پیروزی انقلاب اسلامی
- برگزاری اولین دوره مسابقات مناظره به صورت برخط در جهاددانشگاهی صنعتی امیرکبیر
- رییس جهاددانشگاهی با اشاره به پیشرفتهای خوب صورت گرفته در حوزه فناوری در کشور گفت: مشکل و دغدغه ما باور پایین برخی مسوولان به توان داخلی است و امیدواریم این باور ارتقا پیدا کند.
- برگزاری مسابقه ملی پایان نامه ۳ دقیقه ای، تلاشی جهت ارائه کاربردی و گزیده ی پایان نامه ها
- حضور فعال در اولین « نمایشگاه مجازی کتاب» و جشنواره های ملی سالانه کتاب / چاپ بیش از ۴۰ عنوان کتاب جدید در سال ۹۹
- برگزاری بازدید از کارخانه شیر پگاه تهران توسط سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی امیرکبیر
- برگزاری مسابقه از وصیت نامه شهدا، به مناسبت گرامیداشت روز شهدای جهاددانشگاهی در دانشگاه امیرکبیر
برگزاری مسابقه از وصیت نامه شهدا، به مناسبت گرامیداشت روز شهدای جهاددانشگاهی در دانشگاه امیرکبیر
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر، مهدی ورسه ای از برگزاری مسابقه ای از زندگینامه و وصیت نامه ی شهدای جهاددانشگاهی امیرکبیر خبر داد.
رئیس جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر با اعلام این خبر افزود: به مناسبت فرا رسیدن روز بیست و هفتم دی ماه، که موسوم به روز «گرامیداشت شهدای جهاددانشگاهی» می باشد، بخشی از زندگی نامه و وصایای شهدای این واحد گردآوری گردید که در همین خصوص نیز مسابقه ای توسط معاونت فرهنگی این واحد برگزار می شود.
وی در خصوص تعیین این روز به عنوان «روز شهدای جهاددانشگاهی» ادامه داد: در روز بیست و هفتم دی ماه سال ۱۳۶۵ در چنین روزی کارگاه تجهیزات نظامی جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی در داخل دانشگاه تبریز توسط هواپیماهای رژیم بعثی صدام بمباران شد و ۲۲ عضو جهاددانشگاهی، مظلومانه به شهادت رسیدند.
ورسه ای ادامه داد: به همین مناسبت در مسابقه پیش رو، متن کوتاهی از زندگینامه و وصیت نامه های تعدادی از شهدای دانشگاه صنعتی امیرکبیر که در آن ایام در جهاددانشگاهی امیرکبیر نیز شاغل بودند تهیه گردید تا دانشجویان با رفتار و منش قهرمانانه و مؤمنانه برادران و هم دانشگاهی های قدیمی خود در عرصه علمی و دفاعی بیش از پیش آشنا شوند.
رئیس جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر در پایان به ذکر نام این شهیدان اشاره داشت و گفت: شهیدان سرافراز «صبوری»، «بسطامی»، «رئیس زاده»، «سحرخیز»، «احمدی»، «شرفی»، «ساده»، «حنانی» و «استکی» ؛ نه شهید گرانقدری هستند که در کنار تحصیل در دانشگاه امیرکبیر و فعالیت های فرهنگی در جهاددانشگاهی امیرکبیر، در جبهه های نبرد حاضر شدند و به مقام رفیع شهادت نائل شدند.
گفتنی است، دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مجموع ۹۴ شهید در راه دفاع از آرمان های انقلاب اسلامی تاکنون تقدیم نموده و پذیرای ۵ پیکر پاک شهدای گمنام در دانشگاه می باشد که یکی از این شهدای والامقام به نام شهید رضا سلمانی کردآبادی در سال ۹۳ شناسایی و در مراسمی با شکوه از خانواده معظم این شهید گرانقدر در دانشگاه صنعتی امیرکبیر استقبال شد.
شایان ذکر است، این جزوه مکتوب مسابقه، در کانال سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی امیرکبیر به آدرس @jd_aut بارگذاری شده است و سوالات آن به زودی در همین کانال توسط معاونت فرهنگی این واحد بارگذاری خواهد شد.
معاونتها و دپارتمانها
معاونت آموزشی
- سامانه ثبت نام آنلاین
- نحوه ثبت نام در دوره های آموزشی
- دپارتمان نرم افزارهای تخصصی فنی و مهندسی
- دپارتمان زبان های خارجی
- دپارتمان مدیریت
- دپارتمان کامپیوتر
- دپارتمان آموزش های تخصصی کوتاه مدت
- اعلام نمرات
- جذب مدرس
- کارگاه آموزشی حفاظت فیزیکی و تکریم ارباب رجوع
- همایش رایگان تست های غیر مخرب و بازرسی فنی
- آرشیو اخبار