چاپ کتاب "کاربرد مواد مرکب FRP در مهندسی سازه" در انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحدصنعتی امیرکبیر، کتاب "کاربرد مواد مرکب FRP در مهندسی سازه" تألیف تالیف فرزاد حاتمی، مصباح سایبانی، امیرمظفر بن شمس توسط انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر به چاپ رسید.

در پیشگفتار این کتاب آمده است:

"امروزه با وجود پیشرفت‌ها و دستاوردهای شگرف فناوری در سده گذشته، در بیشتر مناطق جهان خطر و ترس از زلزله همچنان به قوت خویش باقی است. اگرچه در سال‌های اخیر علم و تجربیات ما نیز در مورد چگونگی محافظت از خویش، ساختمان‌ها و شهرها، در برابر زلزله با سرعت چشمگیری افزایش یافته است. هسته مرکزی گروه‌های پژوهشگر درباره نحوه غلبه بر این خطر بالقوه از مهندسان، طراحان شهری، متخصصان امور مالی، مدیران و کارمندان دولتی تشکیل شده‌اند. در روند ایمن سازی در برابر خطرات زلزله استفاده از تخصص‌های مختلف الزامی است چون باید گستره وسیعی از اطلاعات و مقیاس‌ها در نظر گرفته شود. مانند توجه ویژه به روش‌های ایمن سازی، طراحی ساختمان‌های مقاوم تر و بهبود کیفیت ساخت و ساز در بخش‌هایی که احتمال وقوع زلزله بیشتر است. مشاهدات نشان داده است که زمین لرزه‌هایی که تلفات زیادی را به بار آورده‌اند اغلب در مناطقی رخ می‌دهند که بر حجم گسترده‌ای از بناهایی با آسیب پذیری بالا تأثیر می‌گذارند. در اغلب موارد ساختمان‌های با آسیب پذیری بالا ساختمان‌هایی هستند که با هزینه‌های کم ساخته شده‌اند و مقاومت کمی دارند. از مقایسه هزینه‌های اقتصادی ناشی از زلزله‌ها (به طور عمده هزینه ساختمان‌ها و زیرساخت‌های تخریب شده) با تلفات جانی، می‌توان به این برداشت کلی از هزینه‌ها و کیفیت ساخت و ساز در زلزله‌های مرگبار گذشته دریافت که بیشترین تلفات به طور معمول به زلزله‌هایی مربوط می‌شود که در مناطقی با ساختمان‌های ارزان رخ داده‌اند."

شایان ذکر است این کتاب در ۷۳۶ صفحه، ۱۵ فصل و با قیمت ۲۵۰ هزار تومان به بازار کتاب عرضه شده است.

راههای ارتباطی

حضوری: تهران، خیابان حافظ جنب درب اصلی دانشگاه، فروشگاه و نمایشگاه دائمی انتشارات جهاددانشگاهی امیرکبیر

فروشگاه اینترنتی: http://jdamirkabir.ac.ir/shop

تلفن تماس: ۶۴۵۴۲۳۲۶ ـ ۰۲۱