کرسی تلاوت و تدبر، الگویی برای ترویج قرآن و معارف کاربردی متناسب با مسایل روز

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر، محفل قرآنی تلاوت و تدبر در آیات، گرامیداشت سید مقاومت، علامه مجاهد شهید سیدحسن نصرالله در روز دوشنبه نهم مهرماه، با حضور حجت الاسلام تقی زاده، رئیس سازمان دارالقرآن کریم و محمدرضا پورزرگری قاری بین المللی قرآن کریم در مسجد دانشگاه امیرکبیر برگزار شد.

در پایان این جلسه دکتر علیرضا کلانتر مهرجردی، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی در گفتگو با روابط عمومی واحد صنعتی امیرکبیر اشاره داشت؛ شهادت سید مقاومت، شهید سید حسن نصرالله و سرباز سرافراز، شهید نیلفروشان و دیگر مجاهدین و استواری در مسیر مقاومت جای تدبر و تامل دارد آرزو دارم که به حق این محفل نورانی قرآن کریم، هرچه زودتر لکه ننگ این رژیم ناپاک صهیونیستی از دامن روزگار برچیده شود.

کلانترمهرجردی در ادامه با اشاره به برگزاری این محفل قرآنی در این ایام خاطرنشان کرد: کرسی تلاوت و تدبر در قرآن کریم از جمله طرح های هماهنگ کشوری حوزه فرهنگی جهاد دانشگاهی می باشد که ذیل مجموعه تخصصی قرآنی این نهاد یعنی سازمان فعالبت های قرآنی دانشگاهیان و توسط واحد های جهاد دانشگاهی در سراسر کشور برگزار می شود. هدف این برنامه ایجاد بستری مناسب جهت نشر معارف قرآنی به صورت موجز و متناسب با ظرفیت مخاطبان می باشد.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی، پیرامون اهمیت نشر معارف قرآنی، تاکید کرد: قرآن چراغ راه زندگی است و برنامه های قرآنی ما و نگرش ما به این کتاب مقدس می بایست به گونه ای باشد که بتوانیم مسائل روز جامعه را با مراجعه به ایات نورانی مورد بهره برداری و واکاوی قرار دهیم.

کلانترمهرجردی در همین راستا و با اشاره به آیات ارائه شده در این محفل بیان داشت: در این محفل قرآنی نیز نکات تدبری از آیاتی از سوره مبارکه آل عمران مورد توجه قرار گرفت که به نوعی نقشه راه مومنان و مجاهدان در مواجهه با  شر اسرائیل است. دوری از سستی و شکستگی در برابر دشمن، پایداری در برابر سختی ها، ایمان به خدا و مسیر بعضا پر پیچ و خم بندگی خالق یکتا همگی می تواند منجر به پیروزی نهایی و رشد جامعه ایمانی گردد.

دکتر علیرضا کلانتر مهرجردی در ادامه با اشاره به ضرورت توسعه قالب های کاربردی ترویج قرآن خاطر نشان کرد: برگزاری کرسی های تلاوت و تدبر با رویکرد حل مسائل روز جامعه می تواند متناسب با ذائقه دانشجو باشد و بهره مندی از قرآن کریم را به سطح زندگی اجتماعی تسری دهد.

عضو شورای فرهنگ عمومی، در این راستا پیشنهادی را نیز جهت توسعه برنامه های قرآنی به وزارتین علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مطرح نمود و گفت: جهاد دانشگاهی و مشخصا سازمان قرآنی دانشگاهیان به عنوان بازوی تخصصی قرآنی در حوزه دانشگاهی  این آمادگی را دارد که این طرح هماهنگ و ملی کرسی تلاوت و تدبر را در بسته های کاربردی و موضوعی ویژه در دانشگاه های استان تهران به صورت متمرکز به اجرا درآورد که در این راستا حمایت معاونان معزز فرهنگی این دو وزارتخانه و مدیران فرهنگی دانشگاه ها می تواند زمینه ساز این مهم باشد.