دیدار معاون دبیر کل سازمان ملل در امور اسکاپ با رییس جهاددانشگاهی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، در این دیدارکه با حضور دکتر محمدرضا پورعابدی معاون پژوهش و فناوری، دکتر محمدصادق بیجندی معاون آموزشی و رییس سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان، دکتر عبدالحسین شاهوردی رییس پژوهشگاه رویان، ابوالقاسم رییسی مدیرکل روابط عمومی و مهندس علی مرادی مدیرکل دفتر همکاری های علمی و ارتباطات بین الملل جهاددانشگاهی انجام شد، دکتر طیبی به معرفی فعالیت ها و توانمندی های جهاددانشگاهی در حوزه های پژوهشی، آموزشی، فرهنگی و اجتماعی و اشتغال پرداخت.

استفاده از توانمندی جهاددانشگاهی برای تاسیس مرکز منطقه ای توسعه مدیریت اطلاعات حوادث غیرمترقبه

در ادامه نیز دکتر جابانا پس از ابراز خرسندی برای حضور در جهاددانشگاهی گفت: فعالیت های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی جهاددانشگاهی بسیار قابل توجه است و بنده نیز علاقه مند به اجرایی ساختن دستاوردهای علمی و آموزشی آن هستم.

وی در ادامه به برخی از پروژه های اسکاپ و پروژه های کارآفرینی و ایجاد اشتغال با مشارکت ژاپن، چین و سایر کشورها اشاره کرد و طراحی مکانیزم های پیشرفته کشاورزی، آموزش جهت بهره وری بیشتر در حوزه های کشاورزی و ... را از جمله این همکاری ها دانست.

معاون دبیر کل سازمان ملل متحد در امور اسکاپ با اشاره به تاسیس مرکز منطقه ای توسعه مدیریت اطلاعات حوادث غیرمترقبه، اظهار کرد: توانمندی های جهاددانشگاهی دراین خصوص می تواند موثر واقع شود.

گفتنی است، این بازدید با هدف آشنایی با دستاوردهای جهاددانشگاهی در حوزه های پژوهشی، آموزشی، فرهنگی و فراهم آوردن مقدمات دستیابی به تعاملات دو جانبه در حوزه فعالیت های اجتماعی و فرهنگی در کشور انجام شد.

در پایان نیز پیشنهاد شد پس از بررسی زمینه های همکاری از سوی دو طرف در حوزه های پژوهشی مانند سلامت و درمان، بانک خون بندناف و مدیکال توریسم، فرهنگی، اشتغال مانند توانمندسازی زنان سرپرست خانوار، تفاهم نامه همکاری آماده برای امضا شود.