کتاب " آناتومی در مهندسی پزشکی" توسط انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر به چاپ رسید

در پیشگفتار این کتاب آمده است:

" آناتومی در ضمن آنکه از اساسی ترین و اولیه ترین علوم پزشکی قلمداد می گردد،
می تواند در گرایش های مختلف مهندسی پزشکی نیز بعنوان دریچه ای برای ورود به سایر حوزه های علوم زیستی محسوب گردد.

فهم و درک بهتری از مطالب مربوط به دروس مانند فیزیولوژی که پایه و اساس بسیاری از پژوهش ها و معلومات مهندسی پزشکی محسوب می گردد، منوط به شناخت و آگاهی دقیق و لازم از آناتومی است.

بدیهی است که نیازهای مهندسین یا پزشکان در فراگیری موضوعات مختلف این علم با وجود نقاط اشتراک اولیه ، تفاوتهای قابل ملاحظه ای را دارد. این موضوع عمدتاً ناشی از دیدگاههای متفاوتی است که نوعاً رشته های مختلف می توانند و باید به یک موضوع علمی داشته باشند.

بر همین اساس در این کتاب آناتومی به شکل دستگاهی مورد بحث قرار گرفته است. به نظر می رسد که فراگیری به این شکل بتواند تا حد زیادی نگرش جامع تری را به دانشجویان مهندسی پزشکی آن هم در حر معلومات مورد نیازشان را ارائه دهد. بنابرین آناتومی دستگاهی اعم از استخوان شناسی و مفاصل، عضلات، دستگاه گردش خون و سیستم قلبی- عروقی، دستگاه تنفس، دستگاه گوارش، دستگاه ادراری – تناسلی، غدد مترشحه ی داخلی، پوست، بینایی و شنوایی، و  دستگاه عصبی فصول جداگانه ای را به خود اختصاص داده اند و هر جا که لازم بوده ارتباط این دستگاه ها نیز به صورت واضحی برقرار گردیده است. از آن جا که شناخت و آگاهی ملموس تر از درس آناتومی تا حد زیادی متکی بر عکس های واضح و گویای مربوطه است، سعی شد تا حد امکان این نیاز نیز به بهترین وجهی مرتفع گردد. در تالیف این کتاب سعی شده است از نظر رشته مهندسی پزشکی به آناتومی نگریسته شود . امید آنکه این نگاه به چشم دانشجویان و دانش پژوهان این حوزه نیز بنشیند."

شایان ذکر است این کتاب در ۱۰ فصل، ۲۶۸ صفحه و در تیراژ۱۰۰۰ نسخه و به قیمت ۳۱۰ هزار ریال به بازار کتاب عرضه شده است.

علاقمندان میتوانند کتاب مذکور را از طریق فروشگاه و نمایشگاه دائمی انتشارات جهاددانشگاهی امیرکبیر واقع در خیابان حافظ جنب درب اصلی دانشگاه و یا فروشگاه اینترنتی انتشارات به آدرس jdamirkabir.ac.ir/shop  ؛ خریداری نمایند.