کتاب "راهنمای جامع اقتصاد مهندسی" در انتشارات جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر تجدید چاپ شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر، این کتاب توسط پرشنگ دوکوهکی، امیرافشین فتاحی و مسعود کاظمی تألیف شده است. تحلیل های اقتصادی در بیشتر موارد پیش از شروع هر طرح یا پروژه و برای دستیابی به راه حل هایی منطقی که در آینده مورد استفاده قرار می گیرند به کار می روند. این کتاب با هدف تشریح مسایلی همچون تحلیل های اقتصادی و معرفی ابزاری کاربردی برای مهندسان به منظور انتخاب راهکارهای مناسب، در ۴ بخش و ۱۶ فصل به نگارش درآمده است.
در مقدمه کتاب آمده است: اقتصاد مهندسی ابزاری کاربردی است که به مهندسان امکان می دهد تا منطقی ترین و اقتصادی ترین راهکار را از بین راهکارهای موجود برای اجرای طرح خود انتخاب کنند. البته مجموعه این ابزارها تنها برای رشته هایی خاص (از جمله مهندسی صنایع) به صورت اجباری تدریس می شود و برای رشته های مهندسی دیگر به صورت اختیاری ارایه می شود. به همین دلیل، در بسیاری از طرح هایی که توسط مهندسان ارایه می شوند، به جنبه های اقتصادی کمتر پرداخته می شود و این امر معمولا باعث ایجاد تضادهایی بین مدیران (که بیشتر به جنبه های اقتصادی طرح توجه دارند) و مهندسان (که بیشتر به جنبه های فیزیکی طرح توجه دارند) می شود.