چاپ کتاب "مشخصات خاک ها و روابط همبستگی آن ها" در انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحدصنعتی امیرکبیر، کتاب "مشخصات خاک ها و روابط همبستگی آن ها" تألیف مایکل کارتر، استفن بنتلی و ترجمه مهدی علی بلندی، شایان محجوبی، حامد دشتارا توسط انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر به چاپ رسید.

در پیشگفتار این کتاب آمده است:

"درک صحیح مشخصات خاک، از مهمترین عوامل قضاوت مهندسی صحیح، و ارائه­ی راهکار برای چالش­ها و مسائل مهندسی ژئوتکنیک است. با توجه به محدودیت­هایی که ممکن است از لحاظ زمان و تجهیزات برای انجام آزمایش­های مختلف وجود داشته باشد و همچنین برای افزایش اطمینان به نتایج آزمایش­های محدود انجام شده، می­توان از مشخصات متداول و روابط همبستگی برای خاک­ها استفاده کرد. کتاب حاضر به ارائه­ی مشخصات مکانیکی خاک­ها و روابط همبستگی آنها، با توجه ویژه به مسائل اجرایی و عملیاتی در حوزه­ی مهندسی ژئوتکنیک می­پردازد. این مشخصات می­تواند برای کاربرد در مدل­سازی­های عددی و همچنین برآوردها و تخمین­های اولیه از رفتار پروژه­های ژئوتکنیکی مفید واقع شوند.

هدف این کتاب، تهیه­ی خلاصه­ای از خصوصیات مهندسی متداول خاک و ارائه­ی روابط همبستگی بین آنهاست.

کتاب پیش­ رو شامل موارد زیر است:

• خلاصه­ای از روابط همبستگی منتشر شده؛
  • بحث درباره قابلیت اطمینان، دقت و موارد استفاده روابط همبستگی مختلف؛
  • ارائه توصیه­های عملی در رابطه با چگونگی استفاده از خصوصیات خاک برای ارزیابی و طراحی مسائل ژئوتکنیکی، شامل مفاهیم اصلی و محدودیت­های استفاده از آنها که باید مورد توجه قرار گیرند؛
  • تشریح روش­های اندازه­گیری خصوصیات خاک و چگونگی تاثیرپذیری نتایج از این روش­ها و مهارت تکنسین­های مجری آزمایش."

شایان ذکر است این کتاب در ۲۴۰ صفحه، ۱۱ فصل و با قیمت ۸۰۰ هزار ریال به بازار کتاب عرضه شده است.

روش های خرید

حضوری: تهران، خیابان حافظ جنب درب اصلی دانشگاه، فروشگاه و نمایشگاه دائمی انتشارات جهاددانشگاهی امیرکبیر

فروشگاه اینترنتی: http://jdamirkabir.ac.ir/shop

تلفن تماس: ۶۴۵۴۲۳۲۶ ـ ۰۲۱