چاپ کتاب "ساختمان شیمیایی و فیزیکی الیاف نساجی" در انتشارات جهاد دانشگاهی امیرکبیر

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر، کتاب "ساختمان شیمیایی و فیزیکی الیاف نساجی" تالیف مهدی نوری توسط انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر به نوبت چاپ دوم رسید.

در پیشگفتار این کتاب آمده است:

"شناخت الیاف و به عنوان واحدهای سازنده منسوجات و آشنائی با خصوصیات آنها، ، برای تعیین بکارگیری آنها در کاربردهای متنوع از منسوجات مورد استفاده در پوشاک تا الیاف و منسوجات مورد استفاده در کاربردهای صنعتی و غیر پوشاک ضروری می­باشد. این شناخت از الیاف می­تواند از دیدگاه فیزیکی و جسمانی باشد که در آن رفتار و خصوصیات الیاف به عنوان یک جسم مستقل از ساختار داخلی آن مورد قرار می­گیرد که موضوع مورد مطالعه در فیزیک الیاف می­باشد. نوع دیگری از مطالعه الیاف مربوط به شناخت ساختار داخلی و ریز ساختار الیاف می­باشد. این ساختار داخلی می­تواند از دیدگاه شیمیائی و یا دیدگاه فیزیکی یاشد. باید توجه نموند که خصوصیات فیزیکی و جسمانی الیاف تحت تاثیر خصوصیات ساختار داخلی الیاف می­باشد و بنابر این قبل از شناخت و مطالعه خصوصیات فیزیکی الیاف که در به هنگام بکارگیری محصول ساخته شده از الیاف با آنها برخورد خواهیم داشت، شناخت ریز ساختار داخلی الیاف اهمیت خواهد داشت."

شایان ذکر است این کتاب در ۳۵۹ صفحه، ۲۰ فصل و با قیمت ۲۴۰ هزار تومان به بازار کتاب عرضه شده است.

روش های خرید

حضوری: تهران، خیابان حافظ جنب درب اصلی دانشگاه، فروشگاه و نمایشگاه دائمی انتشارات جهاددانشگاهی امیرکبیر

فروشگاه اینترنتی: http://jdamirkabir.ac.ir/shop

تلفن تماس: ۶۴۵۴۲۳۲۶ ـ ۰۲۱