جهادگران جهاددانشگاهی با آرمان‌های امام راحل و رهبر معظم انقلاب تجدید میثاق می‌کنند

جهادگران جهاددانشگاهی در آستانه‌ چهل و دومین سالگرد تشکیل این نهاد، با حضور در حرم مطهر امام خمینی(ره) با آرمان‌های بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی، تجدید میثاق و با رهبر معظم انقلاب اسلامی، بیعت دوباره می بندند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، در آستانه‌ی چهل و دومین سالگرد تشکیل این نهاد، مراسم تجدید میثاق جهادگران جهاددانشگاهی با آرمان‌های امام راحل و بیعت دوباره با رهبر معظم انقلاب با حضور دکتر روح‌الله دهقانی فیروزآبادی رییس این نهاد و همراهی جهادگران جهاددانشگاهی در حرم مطهر امام خمینی(ره) برگزار می‌شود.

گفتنی است، این مراسم صبح روز ۱۲ مردادماه ساعت ۹:۳۰ در حرم مطهر امام خمینی(ره) برگزار می شود.