جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران تفاهم نامه همکاری امضا کردند

جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران برای همکاری بیشتر در زمینه فعالیت های علمی، آموزشی، فرهنگی و پژوهشی تفاهم نامه همکاری امضا کردند.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر ، دکتر مهدی ورسه ای، رئیس جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر و مهندس محمد رضا مس فروش رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران تفاهم نامه همکاری بین دو طرف امضا شد.

این تفاهم نامه با هدف زمینه سازی همکاری و هم‌ افزایی بین جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران در راستای بهره‌مندی و استفاده متقابل از توانمندی‌های علمی، تخصصی، آموزشی، فرهنگی و پژوهشی به ویژه در حوزه صنایع استان تهران امضا شد.

همکاری و زمینه سازی برای همکاری‌ های مشترک علمی، پژوهشی و آموزشی، همکاری در زمینه ارائه خدمات آموزشی و مشاوره به کارکنان سازمان و صنایع زیر مجموعه، طراحی و اجرای برنامه‌های مشترک در زمینه های فرهنگی، آموزشی و پژوهشی و بر طرف سازی مشکلات صنایع مختلف استان از جمله موضوعات همکاری در این تفاهم نامه است.