تجلیل از فرزندان ممتاز

مراسم تقدير و تشكر از  فرزندان ممتاز کارکنان جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر برگزار شد.
 به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر دکتر مهدی ورسه ای رییس جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر در این مراسم که با حضور دانش آموزان ممتاز و خانواده هایشان برگزار گردید ؛ ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان  کسب رتبه های ممتاز توسط فرزندان جهاد گران را مایه افتخار و مباهات جهاد دانشگاهی عنوان کرد و افزود : شما دانش آموزان آینده ساز ایران اسلامی هستید و اقتدار علمی کشور بدست توانای شما تدوام خواهد یافت.
  در پایان این مراسم دکتر ورسه ای با اهدا ء جوایز نقدی و لوح یادبود به ۷ نفر  از دانش‌آموزان ممتاز کارکنان جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر در مقاطع ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان، از تلاش های این عزیزان تقدیر و قدرانی نمود.