برگزاری مراسم تقدیر از جهادگران نمونه واحد صنعتی امیرکبیر

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر، این مراسم در دفتر ریاست واحد با تلاوت قرآن کریم آغاز شد و در ادامه دکتر ورسه ای ضمن عرض خوش آمد به همکاران جهادگر به گزارشی از فعالیت های سال گذشته معاونت­های پژوهشی، فرهنگی و آموزشی پرداخت.

ایشان در ادامه با اشاره به همدلی و یکپارچگی نیروهای جهادگر در بخش­های مختلف به عنوان یک نقطه قوت واحد، این مسئله را به عنصری حیاتی در پیشبرد اهداف جهاد دانشگاهی امیرکبیر در رسیدن به اهداف و برنامه های تدوین شده دانست.

گفتنی است، درادامه اعضای واحد در فضایی صمیمی به ارائه نقطه نظرات خود در حوزه­های کاری مرتبط پرداختند.

در پایان این مراسم و پیش از صرف ناهار، از ۷ تن از اعضای جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر در حوزه­های مختلف با لوح تقدیر و هدایای نقدی تجلیل به عمل آمد.