انعقاد تفاهم‌نامه های همکاری آموزشی و فرهنگی بین جهاددانشگاهی واحدصنعتی امیرکبیر و معاونت های آموزشی، فرهنگی- دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر، دکتر مهدی ورسه ای رییس واحد صنعتی امیرکبیر از امضای این تفاهم نامه ها خبر داد و افزود: پس از جلسات کارشناسی با معاونین آموزشی و فرهنگی- دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، به منظور گسترش همکاری های و هم افزایی بین جهاد دانشگاهی و دانشگاه، این تفاهم نامه ها در زمینه های مختلف آموزشی، دانشجویی و فرهنگی بین جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر و دانشگاه صنعتی امیرکبیر به امضا رسیده است.

رییس جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر گفت: رفع نیازهای آموزشی، تدوین دوره ها و برنامه های آموزشی و طرح های فرهنگی مورد نیاز و مرتبط با همکاری مشترک طرفین از مهم ترین موضوعات این تفاهم نامه است.

وی با توجه به اهداف جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیرو معاونت های آموزشی و فرهنگی زیر مجموعه های خود اضافه کرد: در حوزه معاونت آموزشی تعریف، تدوین و اجرای دوره‌های آموزشی مشترک كوتاه مدت و میان مدت و کارگاه های آموزشی ، تخصصی و كاربردی به صورت حضوری و الکترونیکی، اجرای دوره‌های آموزشی كوتاه مدت و كاربردی سازمان‌ها، شرکت‌ها و صنایع؛ حمایت یا مشاركت در برگزاری كارگاه‌ها، گردهمایی‌ها، همایش‌ها، سمینارها و كنفرانس‌های علمی ـ آموزشی و در حوزه معاونت فرهنگی همکاری در برگزاری و اجرای اردوهای علمی - صنعتی، دوره‌های آموزشی فرهنگی- دانشجویی و فوق برنامه ای از قبیل نشست ها، کارگاه ها، مسابقات و ... از دیگر مفاد این تفاهم نامه بوده است.

لازم به ذکر است، این تفاهم نامه ها بصورت جداگانه به امضای دکتر مهدی ورسه ای رییس جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر و آقایان دکتر عباس سروش معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی و دکتر رضا صراف شیرازی معاون دانشجویی - فرهنگی دانشگاه صنعتی امیر کبیر رسیده است.