انتخاب مجری برتر در اجرای هجدهمین دوره طرح ملی «ایران مرز پرگهر»

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر، هجدهمین دوره طرح ملی «ایران مرز پرگهر» شانزدهم آبان در سالن آمفی تئاتر بهمن دانشگاه صنعتی امیرکبیر به کار خود پایان داد.

بنابراین گزارش واحدهای برتر در اجرای هجدهمین دوره طرح ملی «ایران مرز پرگهر» در این مراسم معرفی شدند و در این بخش جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر به عنوان واحد برتر از طرف سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی معرفی شد.

گفتنی است طرح ملی «ایران مرز پرگهر» (بازدید نظام‌مند دانشگاهیان از مقاصد فناورانه، تاریخی و طبیعی کشور) از جمله برنامه های ارزشمند و فراگیر سازمان دانشجویان ایران است که طی  ۱۸ دوره در قالب اردوهای نظام‏‌مند و متناسب با رشته‌های تحصیلی با هدف بازدید از بناهای فرهنگی و تاریخی و مراکز علمی و فنّاورانه و پروژه‌های صنعتی و دستاوردهای انقلاب اسلامی برگزار می‌شود.