آموزش تعمير تخصصي گيربكس بلدوزر D155 در جهاد دانشگاهی امیرکبیر

ثبت نام دوره آموزشي تعمير تخصصي گيربكس بلدوزر D155  در مركز آموزش‌هاي تخصصي و كاربردي جهاددانشگاهي واحد صنعتي اميركبير آغاز شد. طول مدت اين دور۲۴ ساعت است و در پايان دوره امكان صدور گواهينامه معتبر براي فراگيران فراهم است.
دوره آموزشي تعمير تخصصي گيربكس بلدوزر D155 روزهاي چهارشنبه وپنج شنبه و جمعه به صورت حضوري  برگزار مي‌شود. مبلغ سرمايه گذاري در اين دوره براي هر دانش‏پذير به صورت حضوري  ۱۰۰،۰۰۰،۰۰۰ريال است.‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
مدت دوره: ۲۴ ساعت
زمان برگزاری:  چهارشنبه و پنج شنبه و جمعه

تاريخ برگزاري دوره: ۱۰ آبان ماه ۱۴۰۲
پيش نياز ندارد

مدرس دوره آقاي شفيع
شهريه دوره حضوري  ۰۰۰/۰۰۰/۱۰۰ ريال

لينك ثبت نام: https://amirkabir.jdereg.ir?regin=418595
سرفصل دوره:

• معرفي گيربكس بلدوزر D155
  • تشريح عملكرد مدار گيربكس بلدوزر D155
  • دمونتاژ و تعمير گيربكس بلدوزرD155

مخاطبين دوره:

• كليه دانشجويان و فارغ التحصيلان دانشگاه و مراكز آموزش عالي‌‌‌‌‌‌‌

مزيت هاي دوره:

• اعطاي گواهينامه پايان‌دوره معتبر، مورد تاييد وزارت علوم و قابل ترجمه از جهاددانشگاهي واحد صنعتي اميركبير
  • تدريس استاد مجرب
  • مباحث كاملاً كاربردي و منطبق بر نياز بازار كار‌‌‌‌‌‌‌

آيا شركت در اين دوره، پيش نياز دارد؟

• خير اين دوره پيشنياز ندارد.

سبك برگزاري كلاس‌ها به چه صورت است؟

• كلاس هاي دوره تعمير تخصصي گيربكس بلدوزر D155با رويكردي كاملاً كاربردي برگزار مي شود. در اين كلاس ها مباحث مورد نظر و تجربيات به مخاطب ارائه مي گردد.

مدرك دوره به چه صورت است؟

• مدرك اين دوره، از معاونت آموزشي جهاددانشگاهي واحد صنعتي اميركبير و با امضاي رياست اين واحد بوده و مورد تاييد وزارت علوم و قابل ترجمه مي باشد.

زمان برگزاري دوره به چه صورت است؟

• دوره تعمير تخصصي گيربكس بلدوزر D155 به مدت ۲۴ ساعت روزهاي چهارشنبه و پنج شنبه و جمعه  برگزار مي گردد.

امكان برگزاري دوره به چه صورت است؟

• كلاس‌هاي حضوري در مركز آموزش‌هاي تخصصي و كاربردي جهاددانشگاهي واحد صنعتي اميركبير برگزار مي‌شود.

علاقه مندان به ثبت نام در اين دوره آموزشي، مي‌توانند جهت كسب اطلاعات بيشتر و آشنايي با نحوه ثبت نام و برگزاري آن با شماره تماس‌هاي مركز آموزش تماس بگيرند و يا به صورت حضوري به اين مركز مراجعه نمايند.
شماره‌هاي تماس: ۸۸۸۹۲۱۴۴-۸۸۸۹۵۹۶۹-۸۸۸۰۷۰۰۸۰۲۱-۰۲۱
نشاني: تهران، خيابان حافظ، روبروي دانشگاه صنعتي اميركبير (پلي تكنيك تهران)، كوچه آرژانتين، پلاك ۳۴