مراسم تقدیر از فرزندان جهادگر واحد صنعتی امیرکبیر برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر، سید علی محمدپور از برگزاری مراسم تقدیر از فرزندان نمونه جهادگر در سال تحصیلی ۹۶-۹۷خبر داد.

مراسم تقدیر از فرزندان جهادگر واحد صنعتی امیرکبیر برگزار شد

سرپرست معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر با اعلام این خبر گفت: تقدیر از دانش آموزان نمونه جهادگر، از برنامه های هرساله این معاونت می باشد که با هدف ایجاد انگیزه و تشویق بیشتر  دانش آموزان در علم آموزی و همچنین تقدیر از زحمات والدین جهادگر ایشان انجام می شود.

وی افزود: در این  مراسم که با حضور آقای دکتر ورسه ای، ریاست واحد همراه بود، ایشان ضمن صحبت هایی از دانش آموزان و والدین آن ها تشکر کردند و  عزم بیشتر دانش آموزان در درس خواندن و مدیریت زمان آن ها در فضای مجازی را یاد آور شدند.

محمدپور در پایان بیان کرد: این مراسم با اهدای لوح تقدیر و هدایای نقدی به دانش آموزان برتر و گرفتن عکس های یادبود به پایان رسید.