رونمایی از کتاب «جان بی‌آرامِ صبح»  در دانشگاه صنعتی امیرکبیر/ خاطراتی درباره زیست جهادی شهید علی صبوری قمی

كتاب «جان بی‌آرامِ صبح» (خاطراتی درباره زيست جهادی شهيد علی صبوری قمی) دوشنبه  ۲۶ دی ماه به همت سازمان انتشارات جهاددانشگاهی رونمایی می‌شود.

رونمایی از کتاب «جان بی‌آرامِ صبح» در دانشگاه صنعتی امیرکبیر/ خاطراتی درباره زیست جهادی شهید علی صبوری قمی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر، این مراسم با حضور حجه الاسلام و المسلمين شكری نماينده محترم ولی فقيه در بنياد شهيد و امور ايثارگران و دكتر حسن مسلمی نائينی رئيس محترم جهاد دانشگاهی در دانشگاه صنعتی اميركبير برگزار خواهد شد.

كتاب «جان بی‌آرام صبح» مجموعه ای از روایت‌های همکاران، دوستان و نزدیکان شهید علی صبوری قمی درباره زندگی، شخصیت، فعالیت‌های و خدمات علمی و فرهنگی اوست که به همت ناصر ملایی جمع آوری و به رشته تحریر درآمده است.

شهید بزرگوار علی صبوری قمی از اعضای جهاد دانشگاهی صنعتی امیرکبیر بود که علاوه بر خدمات فرهنگی و نقش‌آفرینی در ماجرای لانه جاسوسی، در هنگام شهادت مسئولیت مهندسی رزمی لشکر ۲۷ محمد رسول‌الله ص را بر عهده داشت.

شایان ذکر است، این مراسم دوشنبه ۲۶ دی ماه ساعت ۱۰ صبح در ساختمان فارابی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می گردد.