برگزاری مسابقه علمی عکاسی از پدیده های پلیمری و رنگی

اولین دوره مسابقات علمی عکاسی از پدیده های پلیمری و رنگی  به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر  و انجمن علمی دانشکده مهندسی پلیمر و رنگ دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می گردد.

برگزاری مسابقه علمی عکاسی از پدیده های پلیمری و رنگی

معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر برگزار می کند :

اولین دوره مسابقات  علمی عکاسی از پدیده های پلیمری و رنگی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی ،این مسابقه در سطح ملی و ویژه کلیه دانشجویان می باشد . شرکت کنندگان در این  مسابقه می توانند آثار خود را در دو بخش عکاسی با تلفن همراه و عکاسی با دوربین برای شرکت در مسابقه تا تاریخ پانزدهم تیرماه ارسال کنند. لازم به ذکر است به ۳ نفر اول در هر بخش جوایز نقدی اهدا می گردد.

علاقمندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت اینترنتی www.pcsp.ir  مراجعه نمایند.