
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی امیرکبیر، دکتر مهدی ورسه ای از رونمایی از « مرکز دانش بنیان طراحی و تولید تورهای قفس پرورش ماهی » این واحد در مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاد دانشگاهی توسط دکتر اسحاق جهانگیری خبر داد.
سرخط خبرها
- تقدیر از خدمات مدیرکل سابق حوزه ریاست جهاددانشگاهی
- برگزاری مسابقه کتابخوانی از کتاب «عاشورا» مرحوم حجت الاسلام علی صفایی
- پیام رییس جهاددانشگاهی به مناسبت «روز خبرنگار»/ تلاقی توحیدی ترین نهضت روشنگری عالَم در روز خبرنگار امسال
- جهادگران جهاددانشگاهی با آرمانهای امام راحل و رهبر معظم انقلاب تجدید میثاق میکنند
- چاپ کتاب " آبخیزداری در عمل" توسط انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر
- رییس جمهور در مراسم دیدار با پژوهشگران و مدیران جهاددانشگاهی: شرط واردات، انتقال تکنولوژی با نظارت جهاددانشگاهی میشود/ اعتماد بدنه مدیریتی کشور به این نهاد
- جهاددانشگاهی میتواند متولی حوزه نوآوری در کشور شود/ آمادگی این نهاد برای پذیرش مأموریتهای ملی با اعلام پنج پیشنهاد اجرایی
- مدیران و پژوهشگران جهاددانشگاهی با رییس جمهور دیدار می کنند
آیین رونمایی از « مرکز طراحی و تولید تورهای قفس پرورش ماهی» جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر
رئیس جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر با اعلام این خبر افزود: به مناسبت هفته پژوهش و مقارن با چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی « مرکز دانش بنیان طراحی و تولید تورهای قفس پرورش ماهی » جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر با حضور معاون اول ریاست جمهموری دکتر اسحاق جهانگیری به صورت ویدیو کنفرانس رونمایی شد.
ایشان ادامه داد: در مراسم رونمایی از این مرکز که با حضور دکتر صالحی معاون وزیر جهاد کشاورزی و ریاست سازمان شیلات ایران و دکتر شهبازی استاندار البرز در مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاد دانشگاهی همراه بود، خط تولید تورهای صنعتی قفس های پرورش ماهی پس از تایید معاون اول ریاست جمهوری آقای دکتر جهانگیری، به وسیله ایشان افتتاح گردید.
مدیر پروژه تولید تورهای قفس پرورش ماهی پیرامون این صنعت و کاربردهای آن گفت: با توجه به محدودیت منابع آبی داخل کشور و وجود سواحل دریای خزر، خلیجفارس و دریای عمان، پرورش ماهی در قفس از اولویتهای وزارت جهاد کشاورزی محسوب میشود. تور یکی از بخشهای اصلی قفس پرورش ماهی در دریا است که نقش مؤثری در حفاظت از سرمایهگذاری انجامشده و بهرهوری پرورش ماهی، در این روش دارد.
ورسه ای ادامه داد: تاکنون این تورها از کشورهای اروپایی و چین وارد میشد که مشکلاتی را برای فعالان صنعت شیلات به وجود آورده بود. تورهای وارداتی از اروپا، قیمت بالایی داشته و زمان تحویل آنها طولانی است. همچنین اغلب تورهای چینی کیفیت مناسبی برای استفاده در قفسهای پرورش آبزیان در دریا را ندارد، بنابراین در هر دو حالت ریسک و هزینههای تولید صنعتی ماهی به روش پرورش در قفس، افزایش مییابد.
دکتر ورسه ای در پایان پیرامون تورهای تولید شده در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر و مزیت های آن اذعان داشت: نمونه تورهای تولیدشده، آزمونهای کیفی مکانیکی را با موفقیت پشت سر گذاشتهاند.و قیمت آن ها حدودا ۳۰ تا ۴۰ درصد پایینتر از نمونههای خوب نروژی است.
معاونتها و دپارتمانها
معاونت آموزشی
- سامانه ثبت نام آنلاین
- نحوه ثبت نام در دوره های آموزشی
- دپارتمان نرم افزارهای تخصصی فنی و مهندسی
- دپارتمان زبان های خارجی
- دپارتمان مدیریت
- دپارتمان کامپیوتر
- دپارتمان آموزش های تخصصی کوتاه مدت
- جذب مدرس
- اعلام نمرات
- MATLAB
- MINITAB
- PROTEL
- ORCAD
- Matlab
- LAB VIEW
- COMFAR
- PRIMAVERA-P6
- MS-PROJECT
- دوره HSE
- کارگاه آموزشی حفاظت فیزیکی و تکریم ارباب رجوع
- دوره آموزشی مبانی مدیریت پروژه بر اساس استاندارد PMBOK
- همایش رایگان تست های غیر مخرب و بازرسی فنی
- SPSS
- آرشیو اخبار