جشنواره سراسری دانشجویی غدیر

نخستین جشنواره سراسری-دانشجویی "غدیر" توسط جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر  با همکاری جامعه دانشگاهی کشور و نهادهای فرهنگی کشور، در راستای اعتلای فرهنگ والای غدیر،  در سطح مراکز آموزش عالی سراسر کشور در حال برگزاری است.
دبیرخانه دائمی جشنواره که در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر دائر می باشد، تلاش می نماید تا با شناساندن ابعاد مختلف واقعه سرنوشت ساز غدیر، جایگاه  ولایت و رهبری امت اسلامی و ولایت مطلقه فقیه ، ابعاد شخصیتی حضرت علی علیه السلام  و همچنین ترغیب جامعه فرهیخته دانشگاهی کشور به خلق آثار فاخر در بخش های مختلف هنری شامل: نقاشي، خوشنويسي، گرافيك، آثار حجمی؛ ادبی شامل: شعر، مقاله‌نويسي، كتاب، فیلمنامه‌نویسی،داستان کوتاه و نمایشنامه‌نویسی و  فعالیتهای فضای مجازی شامل:  طراحی سایت، وبلاگ‌نويسي، نرم‌افزار چند رسانه‌اي و نشريه الكترونيكي ؛ قدمی هرچند کوتاه در جهت پرورش و تعمیق باورهای دینی در میان نسل سرنوشت ساز کشور عزیزمان، ایران اسلامی بردارد.
لازم به ذکر است مهلت ارسال آثاربه جشنواره تمدید و تا پایان فروردین ماه سال ۱۳۹۴ می باشد.

نشانی دبیرخانه  جشنواره :

تهران، خیابان حافظ، روبروی خیابان سمیه، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر

تلفن دبیرخانه: ۲۵ ۲۳ ۵۴ ۶۴

صندوق پستی : ۴۴۱۳ - ۱۵۸۷۵

آدرس سایت:   www.jdamirkabir.ac.ir

پست الکترونیکی :  Farhangi@jdamirkabr.ac.ir

برای شرکت در جشنواره غدیر فرم زیرا دانلود کرده و پس از تکمیل به آدرس ایمیل ما ارسال نمایید.

فرم شرکت در جشنواره غدیر