به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر، سیدعلی محمدپور از برگزاری جلسه دوم کارگاه رسم انتخاب با حضور قریب به ۳۰۰ نفر از دانشجویان در آمفی تئاتر مرکزی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.
سرخط خبرها
- برگزاری محفل انس با قرآن در دانشگاه امیرکبیر
- شروع ثبت نام سیزدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران
- برگزاری کرسی تلاوت و تدبر در قرآن کریم در دانشگاه امیرکبیر
- شروع دوره آموزشی حسابداری ویژه اشتغال به کار از ۱۸ آبان
- شروع دوره آموزشی مقاله نویسی به زبان انگلیسی از ۱۷ آبان
- چاپ کتاب "مدیریت و تکنولوژی تولید پوشاک" در انتشارات جهاد دانشگاهی امیرکبیر
- چاپ کتاب "مهندسی بافت، اصول و کاربرد" در انتشارات جهاد دانشگاهی امیرکبیر
- بیانیه جهاددانشگاهی به مناسبت فرارسیدن ۱۳ آبان ماه/ ملت کشور جمهوری اسلامی ایران در کنار یکدیگر، هرگز از قدرتهای استکباری واهمهای ندارند
در جلسه دوم کارگاه رسم انتخاب دانشگاه امیرکبیر مطرح شد؛ وجود همزمان سه عنصر " علاقه، تفاهم و تعهد" ضامن ازدواج موفق
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر، سیدعلی محمدپور از برگزاری جلسه دوم کارگاه رسم انتخاب با حضور قریب به ۳۰۰ نفر از دانشجویان در آمفی تئاتر مرکزی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.
سرپرست معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی امیرکبیر با اعلام این خبر افزود: جلسه دوم کارگاه های رسم انتخاب با حضور گسترده دانشجویان در روز دوشنبه چهارم آذرماه با حضور حجت الاسلام برمایی برگزار شد. در این جلسه ایشان پس از مروری بر جلسه اول ، مراحل کلی تا ازدواج را در ۵ بخش آَشنایی، خواستگاری، انتخاب، نامزدی و در نهایت عقد تعریف کرد و البته خاطر نشان کرد که طبیعتا در هریک از این مراحل که شرایط ادامه کار برقرار نبود، می بایست این رابطه را قطع و از ادامه یک ارتباط مضر جلوگیری نمود.
محمد برمایی در ادامه این جلسه به تشریح مرحله آشنایی پرداخت و خاطر نشان کرد: آشنایی با هدف ازدواج نشانه هایی دارد که باید به آن ها توجه شود؛ اول اینکه فردی که قصد ازدواج دارد در این دوره تقاضای ارتباط جنسی نمیکند، مورد دیگر اینکه این ارتباط را از خانواده پنهان نمی کند، همچنین مدت آشنایی با نیت ازدواج نباید بیش از حد طولانی شود.
حجت الاسلام برمایی در ادامه با اشاره به محیط های آشنایی و توضیح پیرامون آن ها به ده اشتباه در فرآیند آشنایی اشاره کرد و گفت: مواردی از جمله « نپرسیدن سوالات کافی» ، «عدم توجه به نشانه های هشدار دهنده»، «سازش عجولانه و زودهنگام»، «تسلیم نیازجنسی و زرق و برق های مادی و ظاهری شدن»، « مقدم داشتن تعهد بر تفاهم»، «مقدم داشتن تفاهم بر علاقه» و ... برخی اشتباهات در دوران آشنایی است که می بایست مورد توجه قرار بگیرد.
کارشناس مسائل خانواده در ادامه با اشاره به اینکه در دوران آشنایی می بایست شناخت، بدون درگیری عاطفی حاصل گردد، در رابطه با طول مدت آشنایی بیان داشت: نمی شود عدد دقیقی برای طول دوران آشنایی برشمرد اگرچه به طور میانگین ۳ تا ۶ ماه می تواند فرصت مناسبی است که زوج و خانواده هایشان با هم آشنا شوند.
گفتنی است این جلسات به همت کانون مهر زندگی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی امیرکبیر و با همکاری اداره کل فرهنگی، اداره روابط عمومی و انتظامات دانشگاه صنعتی امیرکبیر درحال برگزاری است. علاقمندان می توانند جهت ثبت نام و حضور در جلسه سوم این کارگاه ها که در روز دوشنبه ۱۱ آذر ماه برگزار می گردد؛ به کانال سازمان دانشجویان امیرکبیرد به آدرس @jd_aut مراجعه نمایند.
معاونتها و دپارتمانها
معاونت آموزشی
- سامانه ثبت نام آنلاین
- نحوه ثبت نام در دوره های آموزشی
- دپارتمان نرم افزارهای تخصصی فنی و مهندسی
- دپارتمان زبان های خارجی
- دپارتمان کامپیوتر
- دپارتمان مدیریت
- دپارتمان آموزش های تخصصی کوتاه مدت
- جذب مدرس
- اعلام نمرات
- SPSS
- MATLAB
- MINITAB
- PROTEL
- ORCAD
- Matlab
- LAB VIEW
- COMFAR
- PRIMAVERA-P6
- MS-PROJECT
- دوره HSE
- کارگاه آموزشی حفاظت فیزیکی و تکریم ارباب رجوع
- دوره آموزشی مبانی مدیریت پروژه بر اساس استاندارد PMBOK
- همایش رایگان تست های غیر مخرب و بازرسی فنی
- آرشیو اخبار