کارگاه تخصصی «اصول طراحی پارک ها،فضای سبز  و تفرجگاه های شهری» برگزار شد

دوره‎ي آموزش «اصول طراحی پارک ها،فضای سبز  و تفرجگاه های شهری» ويژه‎ي کارشناسان شهرداری منطقه ۱۵ تهران   توسط معاونت آموزشي جهاددانشگاهي واحد صنعتي امیرکبیر برگزارشد.

کارگاه تخصصی «اصول طراحی پارک ها،فضای سبز و تفرجگاه های شهری» برگزار شد

برگزاري دوره‎ي آموزش «اصول طراحی پارک ها،فضای سبز  و تفرجگاه های شهری» توسط جهاددانشگاهي واحد صنعتي امیرکبیر

به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي واحد صنعتي امیرکبیر ، پيرو هماهنگي‎هاي انجام گرفته با شهرداری منطقه ۱۵ تهران  دوره‎ي «اصول طراحی پارک ها،فضای سبز  و تفرجگاه های شهری» به مدت ۲۴ ساعت برای کارشناسان مربوطه با  موفقيت و اعطا گواهینامه معتبر در پایان دوره  برگزار گرديد.