چاپ کتاب "علم و فناوری نانو پرداخت کاری" در انتشارات جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحدصنعتی امیرکبیر، کتاب "علم و فناوری نانو پرداخت­ کاری" تألیف وی، کی، جین و ترجمه عارف اعظمی گیلان و محمد جعفر حداد توسط انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر به چاپ رسید.

در پیشگفتار این کتاب آمده است:

"این کتاب منحصربه‌فرد، ماحصل تلاش ۳۴ استاد و محقق برجسته در زمینه‌‌های مختلف علم و فناوری نانو پرداخت‌کاری است. هدف اصلی این کتاب، معرفی علم و فناوری فرایند‌های نانو پرداخت‌کاری تازه توسعه‌ یافته و همچنین فرایند‌های متداول نانو پرداخت‌کاری به خوانندگان در قالب یک کتاب جامع و کامل می‌باشد که قطعاً می‌تواند برای اساتید، محققان و همچنین صنعتگران این حوزه مثمرثمر باشد. این کتاب نه تنها شامل فناوری‌‌های نانو پرداخت‌کاری است بلکه حاوی روش‌‌های بهینه‌سازی اینگونه فرایندها نیز می‌باشد که این امر به دستیابی به نتایج دقیق‌تر کمک شایانی خواهد نمود. دستیابی به علم و فناوری فرایند‌های مختلف نانو پرداخت‌کاری از اهمیت بسیار ویژای برخوردار است. بنابراین، تقریباً هر فصل از این کتاب، به کاربرد‌های کلی و همچنین خاص فرایند‌های مختلف نانو پرداخت‌کاری می‌پردازد. علاوه بر این، باتوجه‌ به اینکه پرداخت یک محصول بدون اندازه‌گیری آن امکانپذیر نمی‌باشد، لذا این کتاب علاوه بر موضوعات مرتبط با بینهه‌سازی و کاربرد‌های مرتبط با آن، به موضوعات مرتبط با علم مترلوژی و روش‌‌های ‌اندازه‌گیری اینگونه فرایندها به‌منظور دستیابی به زبری سطح در حد نانومتر نیز می‌پردازد. بنابراین، ارائه تمامی این مطالب سبب می‌شود این کتاب به‌عنوان مرجعی جامع و کامل نه تنها برای دانشجویان مقاطع مختلف بلکه برای محققان و صنعتگران نیز در نظر گرفته شود."

شایان ذکر است این کتاب در ۷۲۸ صفحه، ۲۱ فصل و با قیمت ۲۵۰ هزار تومان به بازار کتاب عرضه شده است.

روش های خرید

حضوری: تهران، خیابان حافظ جنب درب اصلی دانشگاه، فروشگاه و نمایشگاه دائمی انتشارات جهاددانشگاهی امیرکبیر

فروشگاه اینترنتی: http://jdamirkabir.ac.ir/shop

تلفن تماس: ۶۴۵۴۲۳۲۶ ـ ۰۲۱