چاپ کتاب "بارگذاری و سیستم‌های باربر سازه‌ای" در انتشارات جهاددانشگاهی امیرکبیر

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر، کتاب "بارگذاری و سیستم‌های باربر سازه‌ای" تألیف شاپورطاحونی و مجیداحتیاط توسط انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر به چاپ چهارم رسید.

در پیشگفتار این کتاب آمده است:

"موضوع بارگذاری و سیستم‌های باربر سازه‌ای از عناوین مهم درسی در مهندسی عمران است. دانشجویان در درس‌های طراحی سازه‌های فولادی و طراحی سازه‌های بتن مسلح، روش طراحی اعضای سازه‌ای را به صورت عناصر مجرد فرا می‌گیرند؛ لیکن باید توجه داشت که ساختمان و یا در حالت کلی، سازه، مجموعه‌ای از اعضای جدا از هم نیست و اعضای سازه اثر اندرکنشی بر هم داشته و مجموعه این اعضا که سازه را تشکیل می‌دهند، در مقابل بارهای وارده، رفتار و شخصیت مستقل دارد.

برای مطالعه سازه، باید قبل از تعیین بارهای قائم و جانبی، سیستم باربر قائم و جانبی ساختمان تعیین گردد. پس از بارگذاری فرآیند تحلیل و در پی آن طراحی صورت می‌گیرد. پس باید ابتدا بارها و سیستم‌های باربر را شناخت.

این کتاب در سه قسمت اصلی تدوین یافته است؛ قسمت اول: مفاهیم پایه؛ قسمت دوم: بارهای قائم؛ قسمت سوم: بارهای جانبی."

شایان ذکر است این کتاب در ۷۳۶ صفحه، ۱۵ فصل و با قیمت ۲۵۰ هزار تومان به بازار کتاب عرضه شده است.

روش های خرید

حضوری: تهران، خیابان حافظ جنب درب اصلی دانشگاه، فروشگاه و نمایشگاه دائمی انتشارات جهاددانشگاهی امیرکبیر

فروشگاه اینترنتی: http://jdamirkabir.ac.ir/shop

تلفن تماس: ۶۴۵۴۲۳۲۶ ـ ۰۲۱