همایش

به گزارش  روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر، در راستای ارتقای روحیه خلاقیت، نوآوری و کارآفرینی در دانشجویان " همایش خلاقیت و نوآوری با رویکرد تولید و اشتغال جوان ایرانی " توسط سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر برگزار شد.

همایش " خلاقیت و نوآوری با رویکرد تولید و اشتغال جوان ایرانی" توسط سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر برگزار گردید.

مدیر فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر گفت: محتوای این همایش، دانشجویان را با  نحوه راه اندازی کسب و کار با بهره گیری از نگرش متفاوت و آشنایی زدایانه به پدیده‏ ها و به دنبال آن خلق ایده‏ های کاربردی  آشنا کرد و همچنین استفاده از ظرفیت کار گروهی را نکته ای مهم  در تبدیل ایده‏ های کاربردی آن­ها به  یک کسب وکار ارزان و مقرون به صرفه معرفی کرد.

شایان ذکر است، این همایش با سخنرانی دکتر مسعود تاج بخش مدیر برنامه ریزی و همکاری‏های علمی فدراسیون مخترعان (IFIA)  و همکاری دوتن از برندگان جوایز بین المللی مسابقات مخترعان جوان در روز سه شنبه دوم آبان ماه، در سالن آمفی تئاتر فجر دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار گردید.