برگزاری دوره‎ های آموزش های تخصصی کوتاه مدت برای کارکنان شهرداری

دوره‎ های آموزش های تخصصی کوتاه مدت  ؛  توسط جهاددانشگاهي واحد صنعتي امیرکبیر برای کارکنان مناطق مختلف شهرداری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهي واحد صنعتي امیرکبیر ، براساس هماهنگي انجام‎شده توسط معاونت آموزشی واحد صنعتی امیرکبیر با مناطق مختلف شهرداری تهران این دوره ها  برای کارشناسان آن مجموعه  برگزار شد.

از جمله دوره های برگزار شده در شش ماه نخست سالجاری می توان به دوره های ؛ اصول طراحي پارك‌ها و فضاي سبز، آیین نگارش و مکاتبات اداری،آشنایی با کمسیونهای مالی و معاملاتی در شهرداری،طراحی و کاربرد عناصر مبلمان شهری،اصول بودجه نویسی و اجرای بودجه در شهرداری ها،اصول حسابداری،طرح های توسعه شهری و... اشاره کرد.

لازم به ذکر است به فراگیران شرکت کننده در این دوره هاپس از پایان دوره گواهینامه معتبر به صورت مشترک از سوی جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر و اداره کل آموزشی شهرداری تهران اعطا شده است.