برگزاری دوره آموزشي ابزارها و روش های جمع آوری اطلاعات

دوره آموزشي ابزارها و روش های جمع آوری اطلاعات براي  كارشناسان  معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران

به همت معاونت آموزشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر دوره آموزشی ابزارها و روش های جمع آوری اطلاعات براي كارشناسان  معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي واحد صنعتی امیرکبیر، دکتر مهدی ورسه ای همچنين از برگزاري دوره های آموزشي تخصصی کوتاه مدت براي  كاركنان و كارشناسان مناطق مختلف شهرداری تهران  خبر داد و افزود : تا کنون تعداد ۱۵۰ نفر در ۶ دوره آموزشي با عناوين اصول طراحي پارك‌ها و فضاي سبز، قوانین و مقررات، اسناد مالی تعهد آور ، آیین نگارش و مکاتبات اداری،آشنایی با کمسیون های مالی و معاملاتی در شهرداری، طرح های توسعه شهری و... شركت كردند که  پس از پايان دوره به فراگیران شرکت کننده در دوره های آموزشی مذکور  گواهینامه معتبر اعطا شد.