اصلاح قرارداد چاپ کتاب در انتشارات جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر

قرارداد چاپ کتاب با مولفین و مترجمین در جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر بازنگری و اصلاح شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر، قرارداد چاپ کتاب با رعایت حقوق صاحبان اثر بر اساس ضوابط و مقرارت جهاددانشگاهی و همچنین در نظر گرفتن منافع جهاددانشگاهی مورد بازنگری و اصلاح قرار گرفت.

دکتر مهدی ورسه ای رییس جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر با بیان این نکته که در قرارداد های قدیمی مشکلات زیادی وجود داشت؛ افزود: در فرمت قراردادهای جدید  کلیه موارد از جمله حقوق مولفین و جهاد دانشگاهی، حقوق صاحب اثر و مولف یا مولفین و نیز کلیه موارد قانونی از جمله  مالیات بر ارزش افزوده و .... مورد بازبینی قرار گرفت تا  مشکلات حقوقی نظیر مشکل مالیاتی که انتشارات های واحدهای جهاددانشگاهی با آن مواجه هستند، کاهش و یا بر طرف گردد.