محفل انس و تدبر در قرآن کریم بعدازظهر روز گذشته ۲۸ آبانماه در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.
سرخط خبرها
- برگزاری محفل انس با قرآن در دانشگاه امیرکبیر
- شروع ثبت نام سیزدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران
- برگزاری کرسی تلاوت و تدبر در قرآن کریم در دانشگاه امیرکبیر
- شروع دوره آموزشی حسابداری ویژه اشتغال به کار از ۱۸ آبان
- شروع دوره آموزشی مقاله نویسی به زبان انگلیسی از ۱۷ آبان
- چاپ کتاب "مدیریت و تکنولوژی تولید پوشاک" در انتشارات جهاد دانشگاهی امیرکبیر
- چاپ کتاب "مهندسی بافت، اصول و کاربرد" در انتشارات جهاد دانشگاهی امیرکبیر
- بیانیه جهاددانشگاهی به مناسبت فرارسیدن ۱۳ آبان ماه/ ملت کشور جمهوری اسلامی ایران در کنار یکدیگر، هرگز از قدرتهای استکباری واهمهای ندارند
برگزاری محفل انس با قرآن در دانشگاه امیرکبیر
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر به نقل از ایکنا، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی امیرکبیر با همکاری سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر، هیأت رهروان شهدا و کانون قرآن و عترت این دانشگاه در دوشنبه دیگری از دوشنبههای قرآنی روز گذشته ۲۸ آبانماه میزبان یکی دیگر از محافل تلاوت و تدبر در قرآن کریم بودند.
در این کرسی تلاوت ابتدا محمد رمضانیفرد، قاری ممتاز کشوری به تلاوت آیات ۱۴۶ تا ۱۵۱ سوره مبارکه آل عمران پرداخت و پس از آن حجتالاسلام والمسلمین حمیدرضا محمودخانی، مدیر حوزه ریاست سازمان دارالقرآن الکریم به بیان نکات تدبری این آیات پرداخت که بخشی از صحبتهای وی در ادامه آمده است.
«خداوند در قرآن به ما یاد میدهد که حوادث اطراف خود را نقطهای تحلیل نکنید و نگاه فرایندی داشته باشید. اگر دشمن توانست ضرباتی به شما وارد کند، فقط آن لحظه را نگاه نکنید، «إِنْ یَمْسَسْکُمْ قَرْحٌ فَقَدْ مَسَّ الْقَوْمَ قَرْحٌ مِثْلُهُ»، دشمنِ شما نیز ضربه خورده است. طوفانالاقصی آبروی اسرائیل را برد، هزینههای بسیار زیادی برای این رژیم به دنبال داشت، کل شهرها ناامن و باعث مهاجرت معکوس شد. در تحلیلها اینها را هم ببینید. پس «وَلَا تَهِنُوا وَلَا تَحْزَنُوا» غمگین نشوید و سستی نکنید.
این شکستها و پیروزیها طبیعی بوده و کار خود خداست، آنجا که میفرماید «وَتِلْکَ الْأَیَّامُ نُدَاوِلُهَا بَیْنَ النَّاسِ» ما این روزها را بین مردم میچرخانیم، اما پرسش این است که چرا خدا حرکت جبهه حق را به صورت مستمر و صعودی قرار نداده است؟ چرا شکست و نزول هم قرار داده است. البته میفرماید: «وَأَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ إِنْ کُنْتُمْ مُؤْمِنِینَ» در نهایت شما پیروز هستید، اما چرا این مسیر بالا و پایین دارد؟ «وَلِیَعْلَمَ اللَّهُ الَّذِینَ آمَنُوا وَیَتَّخِذَ مِنْکُمْ شُهَدَاءَ وَاللَّهُ لَا یُحِبُّ الظَّالِمِینَ» تا مؤمن حقیقی مشخص شود، همه اینها محک است. بعد میفرماید «وَلِیُمَحِّصَ اللَّهُ الَّذِینَ آمَنُوا» در همین شکستها و پیروزیها مؤمنین خالص شده و ایمانشان تقویت میشود. وقتی مومن به وسط بحران میآید و خدا آنجا صدق او را میبیند، نصرت خود را میفرستد. «وَیَمْحَقَ الْکَافِرِینَ» اصلاً خدا این بالا و پایینها را قرار میدهد تا این مقدمه نابودی کفار شود. در این شکست، مؤمنین قوی میشوند و نصرتهای بیشتری میآید و همه اینها مقدمه نابودی کفار است.»
معاونتها و دپارتمانها
معاونت آموزشی
- سامانه ثبت نام آنلاین
- نحوه ثبت نام در دوره های آموزشی
- دپارتمان نرم افزارهای تخصصی فنی و مهندسی
- دپارتمان زبان های خارجی
- دپارتمان کامپیوتر
- دپارتمان مدیریت
- دپارتمان آموزش های تخصصی کوتاه مدت
- جذب مدرس
- اعلام نمرات
- SPSS
- MATLAB
- MINITAB
- PROTEL
- ORCAD
- Matlab
- LAB VIEW
- COMFAR
- PRIMAVERA-P6
- MS-PROJECT
- دوره HSE
- کارگاه آموزشی حفاظت فیزیکی و تکریم ارباب رجوع
- دوره آموزشی مبانی مدیریت پروژه بر اساس استاندارد PMBOK
- همایش رایگان تست های غیر مخرب و بازرسی فنی
- آرشیو اخبار