به گزارش مهندس مجتبی آهنگر؛ معاون فرهنگی جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر کتاب معرفی و کاربرد زئولیت های طبیعی (معدن، کشاورزی و محیط زیست) زیر مجموعه مهندسی عمران توسط انتشارات واحد منتشر گردید.
سرخط خبرها
- برگزاری محفل انس با قرآن در دانشگاه امیرکبیر
- شروع ثبت نام سیزدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران
- برگزاری کرسی تلاوت و تدبر در قرآن کریم در دانشگاه امیرکبیر
- شروع دوره آموزشی حسابداری ویژه اشتغال به کار از ۱۸ آبان
- شروع دوره آموزشی مقاله نویسی به زبان انگلیسی از ۱۷ آبان
- چاپ کتاب "مدیریت و تکنولوژی تولید پوشاک" در انتشارات جهاد دانشگاهی امیرکبیر
- چاپ کتاب "مهندسی بافت، اصول و کاربرد" در انتشارات جهاد دانشگاهی امیرکبیر
- بیانیه جهاددانشگاهی به مناسبت فرارسیدن ۱۳ آبان ماه/ ملت کشور جمهوری اسلامی ایران در کنار یکدیگر، هرگز از قدرتهای استکباری واهمهای ندارند
انتشار کتاب معرفی و کاربرد زئولیت های طبیعی (معدن، کشاورزی و محیط زیست) در انتشارات جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر، تالیف کتاب توسط آقایان دکتر اردشیر هزارخانی (استاد تمام دانشکده مهندسی معدن و متالورژی دانشگاه صنعتی امیرکبیر) ، دکتر مجید غلامحسینی (سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی مؤسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر) ، دکتر محمد حسین داوودی (سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی مؤسسه تحقیقات خاک و آب) و مهندس سید سعید قنادپور ، انجام گرفته است. در ذیل خلاصه ای از کتاب را می خوانید:
زئوليت ها کاني هاي آلومينوسيليکاته و از رايج ترين ترکيبات معدني در ميان سنگ ها هستند. از لحاظ ساختاري، زئوليت ها سيليکات هاي داربستي با ساختار سه وجهي باز از سيليس و آلومينيوم می باشند که براي تعادل بار الکتريکي ساختمان خود به حضور کاتيون ها در ساختارشان نياز دارند. قطر حفرات و کانال هاي هر گونه از زئوليت ها جزو ويژگي هاي اختصاصي آن زئوليت مي باشد. کانال ها و حفرات زئوليت با مولکول هاي آب و کاتیون هایی که قابليت تبادل دارند، اشغال شده است. زئولیت ها به طور کلی شامل دو دسته طبیعی و مصنوعی هستند. از بين ۴۰ نوع زئوليت طبيعي مطالعه شده توسط گروههاي تحقيقاتي، شناخته شده ترين آنها عبارتند از کلينوپتيلوليت، اريونيت، شابازيت، هيولانديت، موردنيت، استيلبيت و فيليپسيت و حدود ۱۰۰ گونه از زئولیت ها نیز به طور مصنوعی در آزمایشگاه ساخته می شوند. خواص فيزيکي و شيميايي منحصر به فرد زئوليت ها، همراه با فراواني آنها در ترکيبات رسوبي و سنگ هاي آتشفشاني، کاربرد زئوليت ها را در صنایع مختلف به خصوص در بسیاری از بخش هاي کشاورزي و محيط زيست چون محيط کشت گياهان بدون نياز به کودهاي شيميائي و افزايش کارایی استفاده از آنها، افزايش توليد محصولات زراعي، کاهش شستشوي عناصر غذايي مؤثر، پيشگيري از مسموميت هاي آمونياكي و فلزات سنگين، همچنین کاهش جذب عناصر راديواكتيو توسط دام ها، تصفیه آب و فاضلاب، توليد کود ها و سموم شيميائي کندر ها، کاهش آلودگي خاک ها و غیره مقدور ساخته است.
معاونتها و دپارتمانها
معاونت آموزشی
- سامانه ثبت نام آنلاین
- نحوه ثبت نام در دوره های آموزشی
- دپارتمان نرم افزارهای تخصصی فنی و مهندسی
- دپارتمان زبان های خارجی
- دپارتمان مدیریت
- دپارتمان کامپیوتر
- دپارتمان آموزش های تخصصی کوتاه مدت
- جذب مدرس
- اعلام نمرات
- SPSS
- MATLAB
- MINITAB
- PROTEL
- ORCAD
- Matlab
- LAB VIEW
- COMFAR
- PRIMAVERA-P6
- MS-PROJECT
- دوره HSE
- کارگاه آموزشی حفاظت فیزیکی و تکریم ارباب رجوع
- دوره آموزشی مبانی مدیریت پروژه بر اساس استاندارد PMBOK
- همایش رایگان تست های غیر مخرب و بازرسی فنی
- آرشیو اخبار