برگزاری مجازی کارگاه رسم انتخاب 99 توسط جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر، سیدعلی محمدپور سرپرست معاونت فرهنگی واحد صنعتی امیرکبیر از برگزاری سلسله کارگاه‏ های رسم انتخاب۹۹ با موضوع آموزش های لازم جهت آشنایی و انتخاب همسر به صورت مجازی خبر داد.

سرخط خبرها

برگزاری مجازی کارگاه رسم انتخاب ۹۹ توسط جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر، سیدعلی محمدپور سرپرست معاونت فرهنگی واحد صنعتی امیرکبیر از برگزاری سلسله کارگاه‏ های رسم انتخاب۹۹ با موضوع آموزش های لازم جهت آشنایی و انتخاب همسر به صورت مجازی خبر داد.

سیدعلی محمد پور سرپرست معاونت فرهنگی واحد صنعتی امیرکبیر با اعلام این خبر افزود: پس از برگزاری سه دوره از این سلسله کارگاه ‏ها توسط کانون مهر زندگی سازمان دانشجویان این واحد در سال‏ های ۹۶، ۹۷ و ۹۸ در دانشگاه امیرکبیر که با استقبال پرشور دانشجویان امیرکبیر و برخی دانشگاه‏ های سطح تهران همراه بود؛ امسال و با توجه به محدودیت‏ های حاصل از شیوع بیماری کرونا این کارگاه‏ ها  به صورت برخط و در فضای مجازی برگزار می‏ گردد.

محمد پور ادامه داد: این کارگاه ‏ها توسط حجت‏ الاسلام محمد برمایی استاد حوزه خانواده در رسانه ملی برگزار می شود و به موضوعاتی پیرامون دوره آشنایی، دوره انتخاب، خواستگاری و دوران نامزدی در ۵ جلسه دو ساعته می ‏پردازد، همچنین در صورت فراهم شدن شرایط یک جلسه دیگر نیز ویژه پرسش و پاسخ برگزار می‏ گردد.

محمدپور در پایان ضمن اشاره به ضرورت برگزاری این کارگاه ‏ها جهت آشنایی بیشتر دانشجویان با این موضوع مهم در زندگی آتی، خاطر نشان کرد: پایش و بازخورد برنامه‏ های سال‏ های گذشته نشان می ‏دهد که آموزش‏ های پیرامون دوران آشنایی و انتخاب همسر در بین دانشجویان علاوه بر جذابیت موضوعی، توانسته به صورت عینی در انتخاب آتی آن‏ها نیز مثمر ثمر باشد.

گفتنی است شرکت در این کارگاه‏ ها «رایگان» بوده و به صورت مجازی و با همکاری سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی در سطح کشور و معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در روزهای ۵، ۶، ۱۲، ۱۳ و ۱۴ آذرماه از ساعت ۲۲ الی ۲۴ به صورت برخط در صفحه اینستاگرام جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر به آدرس jdamirkabir1359 برگزار می شود. علاقمندان می‏ بایست از طریق لینک زیر ثبت نام نمایند.

همچنین شرکت‏کنندگان جهت آشنایی و اطلاع از جزئیات این برنامه لازم است در کانال سازمان دانشجویان امیرکبیر به آدرس @jd_aut مراجعه نمایند.