​رونمایی از ۵ عنوان کتاب جدید جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیر‌کبیر

دکتر مهدی ورسه‌ای، رئیس جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیر‌کبیر در گفت‌‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران‌(ایبنا) درباره آئین رونمایی از کتاب‌های جدید این واحد اظهار کرد: به مناسبت سی‌و هشتمین سالگرد تاسیس جهاد دانشگاهی آئین رونمایی از پنج عنوان کتاب واحد صنعتی امیر‌کبیر برگزار می‌شود.

وی با اشاره به عنوان کتاب‌های جدید این واحد ادامه داد: «مبانی خوردگی فلزات و آلیاژها» نوشته مشترک میلاد جور شعبانی، مهدیه راضی اسرمی، زهرا شریعتی‌نیا، اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، «مهندسی شیروانی‌های سنگی» با ترجمه دکتر مهدی امینی، عضو هیات علمی دانشکده فنی دانشگاه تهران، «برکه‌های تثبیت فاضلاب» با ترجمه مشترک محمد مشکینی، عبدالله‌ سمیعی بیرق، مینا رضایی، از اعضای هیات علمی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر در این آئین رونمایی می‌شود.

ورسه‌ای افزود: کتاب‌های «مهارهای مکانیکی خاک از طراحی تا اجرا» نوشته مشترک محمد عماد محمودی مهریزی و متین جلالی مقدم همچنین کتاب «دانش مالی برای مهندسان» با ترجمه جمعی دکتر افشین فیروزی، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران، مهدی سلطانی و نریمان ضیایی نیز از دیگر تازه‌های این آئین است.

رئیس جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیر‌کبیر گفت: دکتر سعید پورعلی،‌ معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی و عادل تقوی، رئیس سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی در این برنامه حضور دارند.

آیین رونمایی از تازه‌های جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیر‌کبیر دو‌شنبه ۱۶ مرداد‌ماه ساعت ۱۴ در ساختمان جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیر‌کبیر برگزار می‌شود.