کتاب "تصویر برداری هسته ای پت" توسط انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر منتشر گردید.

در پیشگفتار این کتاب آمده است: " کتاب «تصويربرداری هسته­ای پت» شامل دو قسمت ترجمه و تألیف است. بخش نخست ترجمه­ ای است از کتاب «پت؛ فیزیک، تجهیزات و اسکنرها» نوشتة Michael E. Phelps  که از نامداران این حوزة تصویربرداری است. این کتاب دارای ۹ فصل است که طی آن اصول پایة فیزیک و مهندسی دستگاه پت شرح داده می­شود. سعی شده ترجمه کامل انجام شود و هیچ جمله و پاراگرافی از قلم نیافتد و از این حیث، کتاب حاضر کامل­ترین ترجمة فارسی به حساب می­آید. قسمت تألیفی نیز شامل توضیحات ساخت «دستگاه مقطع­نگاری گسيل پوزيترون حيواني IRI-micro PET» است که در سازمان انرژی اتمی ایران به همت سرکار خانم دکتر اسلامی انجام شده است. این قسمت که فصل ۱۰ تا ۱۳ را شامل می­شود، مملو از جزئیات عملی ساخت دستگاه پت می­باشد که بخش پیشین به صورت نظری آن­ها را توضیح داده است. جامعیت کتاب حاضر محصول ترکیب این دو بخش است، به طوری که بسیاری از مباحث از فیزیک برهمکنش نابودی و الکترونیک هسته­ای تا شبیه­ سازی با کد GATE و الگوریتم ­های بازیابی تصویر در آن مطرح شده ­اند. این امر باعث می­شود تا خواننده درک روشن­ تری از دستگاه پت بیابد. این کتاب برای مقاطع کارشناسی و تحصیلات تکمیلی رشته­ های مهندسی پزشکی، فیزیک پزشکی، مهندسی پرتوپزشکی، رادیولوژی و کارورزان بالینی قابل استفاده می­باشد."

شایان ذکر است این کتاب در ۱۳  فصل، ۲۷۲  صفحه  و در تیراژ  ۵۰۰   نسخه و به قیمت  ۱۹۵۰۰۰  ریال به بازارکتاب عرضه شده است.