کتاب

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر، کتاب " تجهیزات پزشکی طراحی و کاربرد جلد دوم" ترجمه پروفسور سیامک نجاریان، توسط انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر به چاپ هفتم رسید.

کتاب " تجهیزات پزشکی طراحی و کاربرد جلد دوم" توسط انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر تجدید چاپ شد.

درمقدمه این کتاب آمده است:

"مهندسی پزشکی با بکارگیری دانش مهندسی در سطوح پیشرفته آن، برای حل مشکلات دنیای پزشکی در زمان نه چندان دور بوجود آمد و با سرعت باورنکردنی پیشرفت نمود، این مجموعه می تواند به عنوان مرجعی برای دروس پایه مهندسی پزشکی، از جمله دروس مقدمه ای بر مهندسی پزشکی در دوره کارشناسی و بیواینسترومنت در دوره کارشناسی ارشد و همچنین به عنوان منبعی کامل برای مطالعه  مهندسین و محققین در صنایع مرتبط، مورد استفاده قرار گیرد ."

شایان ذکر است این کتاب در هفت فصل، ۴۲۹صفحه و در تیراژ۱۰۰۰ نسخه و به قیمت ۳۸۰۰۰۰ریال به بازار کتاب عرضه شده است.

علاقمندان میتوانند کتاب مذکور را از طریق فروشگاه و نمایشگاه دائمی انتشارات جهاددانشگاهی امیرکبیر واقع در خیابان حافظ جنب درب اصلی دانشگاه و یا فروشگاه اینترنتی انتشارات به آدرس jdamirkabir.ac.ir/shop  ؛ خریداری نمایند.