کتاب

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر، کتاب " استاتیک و مقاومت مصالح در مهندسی پزشکی" تالیف پروفسور نجاریان، توسط انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر به چاپ ششم رسید.

کتاب " استاتیک و مقاومت مصالح در مهندسی پزشکی" توسط انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر به چاپ مجدد رسید.

در پیشگفتار این کتاب آمده است:

" هدف اصلی از تدوین و تالیف کتاب حاظر، گردآوری مجموعه ای است که راهگشای دانشجویان مهندسی پزشکی باشد، چرا که کتاب های موجود در زمینه استاتیک و مقاومت مصالح اکثرا به مفاهیم پایه و مثال هایی در رشته مکانیک و عمران می پردازد. روند ارائه شده در این کتاب ها به گونه ای است که ابتدا مفاهیم پایه و تئوری مطرح می شود و سپس مثال ها و مسائلی ساده جهت برقراری ارتباط منطقی بین مفاهیم ارائه شده آورده می شود تا دانشجو بتواند پس از یادگیری آن ها با کاربرد این مطالب در رشته مهندسی مربوط به خود آشنا شود . این کتاب به فصول مختلف در دو زمینه استاتیک و سپس مقاومت مصالح تقسیم شده است. فصل اول این کتاب به تعاریف پایه مورد نیاز اختصاص داده شده است. از نقاط قوت مجموعه حاظر این است که این مجموعه چندین سال بصورت جزوه درسی در دانشگاه تدریس شده است و پس از تکمیل به صورت کتاب ارائه می شود که امید است مورد استفاده ی دانشجویان عزیز و اساتید محترم قرار گیرد. "

شایان ذکر است این کتاب در نه فصل، ۳۶۸صفحه و در تیراژ۵۰۰ نسخه و به قیمت ۳۶۰۰۰۰ریال به بازار کتاب عرضه شده است.

علاقمندان میتوانند کتاب مذکور را از طریق فروشگاه و نمایشگاه دائمی انتشارات جهاددانشگاهی امیرکبیر واقع در خیابان حافظ جنب درب اصلی دانشگاه و یا فروشگاه اینترنتی انتشارات به آدرس jdamirkabir.ac.ir/shop  ؛ خریداری نمایند.