رونمایی از کتاب «جان بی‌آرامِ صبح» در دانشگاه صنعتی امیرکبیر/ خاطراتی درباره زیست جهادی شهید علی صبوری قمی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر، این مراسم با حضور حجه الاسلام و المسلمين شكری نماينده محترم ولی فقيه در بنياد شهيد و امور ايثارگران و دكتر حسن مسلمی نائينی رئيس محترم جهاد دانشگاهی در دانشگاه صنعتی اميركبير برگزار خواهد شد.

كتاب «جان بی‌آرام صبح» مجموعه ای از روایت‌های همکاران، دوستان و نزدیکان شهید علی صبوری قمی درباره زندگی، شخصیت، فعالیت‌های و خدمات علمی و فرهنگی اوست که به همت ناصر ملایی جمع آوری و به رشته تحریر درآمده است.

شهید بزرگوار علی صبوری قمی از اعضای جهاد دانشگاهی صنعتی امیرکبیر بود که علاوه بر خدمات فرهنگی و نقش‌آفرینی در ماجرای لانه جاسوسی، در هنگام شهادت مسئولیت مهندسی رزمی لشکر ۲۷ محمد رسول‌الله ص را بر عهده داشت.

شایان ذکر است، این مراسم دوشنبه ۲۶ دی ماه ساعت ۱۰ صبح در ساختمان فارابی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می گردد.