به مناسبت سالروز تاسیس جهاد دانشگاهی؛ مراسم تقدیر از جهادگران واحد صنعتی  امیرکبیر برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر، مهدی ورسه ای از برگزاری مراسم تقدیر از جهادگران واحد صنعتی امیرکبیر همزمان با سالروز تأسیس جهاد دانشگاهی خبر داد.

به مناسبت سالروز تاسیس جهاد دانشگاهی؛ مراسم تقدیر از جهادگران واحد صنعتی امیرکبیر برگزار شد

رئیس جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر با اعلام این خبر گفت: یکی از برنامه های هر ساله ی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر، همزمان با سالروز تأسیس این نهاد انقلابی، برگزاری نشستی صمیمانه با جهادگران و تقدیر از آن ها می باشد.

وی افزود: در این مراسم پس از صرف نهار، مدیران معاونت های مختلف پیرامون الزامات کاری جهت بهبود و ارتقای فعالیت های واحد به بحث و تبادل نظر با همکاران پرداختند.

دکتر ورسه ای در خاتمه گفت: در پایان این مراسم از همه جهادگران واحد با تقدیم هدایای تقدیر بعمل آمد.