بزرگداشت هفته دفاع مقدس در دانشگاه صنعتی امیرکبیر

بمناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس در دانشگاه صنعتی امیرکبیر ستادی متشکل از جهاددانشگاهی، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، بسج اساتید، بسیج کارکنان، اداره کل فرهنگی، اداره کل روابط عمومی و ... تشکیل گردید و وظایف هر بخش برای برگزاری با شکوهتر این مراسم مشخص گردیدکه جهاددانشگاهی فضا سازی مزار شهدای گمنام و ورودی مسجد دانشگاه را برعهده گرفت.

بزرگداشت هفته دفاع مقدس در دانشگاه صنعتی امیرکبیر

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر طبق برنامه ریزی­های صورت گرفته در­ روز دوشنبه ۶ مهرماه‌ ۱۳۹۴ مراسمی در مسجد و مزار شهدای گمنام دانشگاه با حضور دکتر قالیباف شهردار تهران و یکی از سرداران دفاع مقدس برگزار شد که مورد استقبال جامعه دانشگاهیان امیرکبیر قرار گرفت.