برگزاری مسابقه کتابخوانی از کتاب «عاشورا» مرحوم حجت الاسلام علی صفایی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر، ریحانه میرخانی از برگزاری مسابقه کتابخوانی به مناسبت فرا رسیدن ایام سوگواری حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) خبر داد.

برگزاری مسابقه کتابخوانی از کتاب «عاشورا» مرحوم حجت الاسلام علی صفایی

رئیس جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر با اعلام این خبر گفت: همزمان با فرا رسیدن ایام محرم سید الشهدا و یاران با وفای ایشان و به منظور آشنایی بیشتر دانشجویان با  قیام امام حسین علیه السلام، سازمان دانشجویان این واحد مسابقه ای با این موضوع  و از کتاب «عاشورا» اثر مرحوم حجت الاسلام علی صفایی از اندیشمندان سرشناس اسلام برگزار می نماید.

ایشان افزود: در این کتاب که با نثر شیوای همیشگی استاد صفایی به رشته طبع در آمده، به ابعاد مختلف واقعه عاشورا از جنبه های گوناگون، از ابعاد آن گرفته تا اهدافش پرداخته و به نقش آن به عنوان امر به معروف و مسیری در تشکیل حکومت پرداخته است.

میرخانی در پایان خاطر نشان کرد: این مسابقه ویژه دانشجویان، اساتید، کارکنان و جهادگران می باشد و امید است که  مرور این کتاب سبب تقویت بیش از پیش معرفت همه ما به امام حسین علیه السلام و قیام بی نظیر ایشان در تاریخ گردد.

گفتنی است علاقمندان می توانند با مراجعه به کانال سازمان دانشجویان امیرکبیر به آدرس @jd_aut  سوالات این مسابقه را دریافت و پاسخ سوالات را تا روز جمعه ۲۸ مردادماه به آیدی @jd_aut_admin ارسال نمایند. همچنین جهت مطالعه این کتاب به صورت الکترونیکی می توانند به اپلیکیشن طاقچه مراجعه و آن را با تخفیف ۵۰ درصد تهیه نمایند.