برگزاری مسابقه دلنوشته به مناسبت میلاد امام رضا علیه السلام

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر، سیدعلی محمدپور از برگزاری مسابقه دلنوشته از مستند «رضای رضوان» همزمان با میلاد با سعادت امام رضا علیه السلام خبر داد.

برگزاری مسابقه دلنوشته به مناسبت میلاد امام رضا علیه السلام

سرپرست معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر با اعلام این خبر افزود: در این مسابقه شرکت کنندگان ابتدا به تماشای مستند «رضای رضوان» که از جمله مستندهای فاخر در توصیف حال و هوای حرم مطهر امام رضا (ع) می باشد، می نشینند و سپس دلنوشته خود را متأثر از این مستند ارسال می نمایند.

محمدپور ادامه داد: این مسابقه با هدف ایجاد بستری برای انس و الفت بیشتر معنوی میان شرکت کنندگان و حضرت امام رضا (ع) که هم چون نگینی در تارک این کشور می درخشد برگزار می شود.

گفتنی است در این مسابقه که با همکاری مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می ­شود؛ علاقمندان اعم از دانشجویان، کارکنان و اساتید دانشگاهی می توانند آثار خود را تا روز جمعه ۴ تیرماه به آدرس @jd_aut_admin ارسال نمایند.