بازدید دانشجویان ورودی 1395-1394 دانشگاه صنعتی امیرکبیر از کاخ موزه سعدآباد و برج میلاد

به همت معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیرو اداره کل فرهنگی دانشگاه صنعتی امیرکبیر اردوهای یک روزه تهران گردی برگزار گردید.

بازدید دانشجویان ورودی ۱۳۹۵-۱۳۹۴ دانشگاه صنعتی امیرکبیر از کاخ موزه سعدآباد و برج میلاد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر، تعدادی از دانشجویان  دختر و پسر دانشگاه در گروه های مجزا در قالب یازدهمین طرح ملی ایران مرز پرگهر از کاخ موزه سعدآباد و برج میلاد بازدید نمودند. این بازدید در مهرماه سال ۱۳۹۴  برگزار گردید. دانشجویان از کاخ موزه­ ی ملت ، موزه ­ی هنر ملل ، موزه ی برادران امیدوار و کاخ موزه سبز (قصر سنگی کاخ مرمر)  و بخشهای مختلف برج میلاد، شاخص ترین ساختمان شهر تهران و پنجمین برج بلند تلویزیونی و مخابراتی دنیا بازدید کردند.