انعقاد تفاهم نامه همكاري فی مابین دانشگاه صنایع و معادن ایران و جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر

جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر  با دانشگاه صنایع و معادن ایران تفاهم نامه همکاری مشترک منعقد نمود.
 به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر،   تفاهم نامه مشترک فی مابین دانشگاه صنایع و معادن ایران و جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر در خصوص همکاری مشترک منعقد شد.دکتر مهدی ورسه ای رییس جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر  امضا این تفاهم نامه را در زمینه های علمی، پژوهشی، فناوری، مشاوره ای، آموزشی،مطالعاتی و انتشارات  را گامی موثر در جهت رفع مسائل و نیازهای بخش های صنعتی کشور  عنوان کرد.
دکتر  ورسه ای ، هدف از این همکاری ها را  استفاده متقابل از توانمندی های و امکانات طرفین در خصوص راه اندازی کلینیک صنعت با هدف ارائه مشاوره های فنی ،بومی سازی فناوری در صنایع معدنی، توسعه آموزش های تخصصی کوتاه مدت برای ارتقا نیروی انسانی بیان کرد و ابراز امیدواری کرد که با اجرای این تفاهم نامه گام های اساسی در نیازسنجی و شناسایی گلوگاه های تکنولوژیکی در صنایع معدنی و بومی سازی تکنولوژی های مرتبط برداشته شود.