استقبال از دانشجویان جدید الورود سال تحصیلی 1395-1394 در دانشگاه صنعتی امیرکبیر

همزمان با مراسم ثبت نام در تاریخ ۲۷/۶/۱۳۹۴،  جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر از ۱۶۳۰ دانشجوی ورودی جدید و خانواده محترم شان استقبال نمود.

استقبال از دانشجویان جدید الورود سال تحصیلی ۱۳۹۵-۱۳۹۴ در دانشگاه صنعتی امیرکبیر

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر، در این مراسم رییس جهاددانشگاهی به همراه جمعی از معاونین و کارکنان این واحد با حضور در این مراسم از دانشجویان ورودی جدید دانشگاه استقبال کردند.

مسئولان جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر با هدف شناساندن توانمندی و برنامه­های آموزشی، فرهنگی و پژوهشی جهاددانشگاهی و به منظور تعامل و برقراری ارتباط موثر با دانشجویان جدید و خانواده ­هایشان در این مرا سم حضور پررنگ و موثری داشتند.  در این مراسم بسته­ های فرهنگی به رسم یادبود از طرف جهاددانشگاهی به دانشجویان ورودی جدید اهدا شد.

همچنین در این مراسم به همت معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد مسابقه­ا­ی برای دانشجویان جدید الورودبرگزار­ گردید.